hayır onu kaldırırsanız twrp nin system block una erişimi kapanır. Ama dosyalar silinmez tıkladığınızda tik geldiği zaman syystem block una tekrar bağlanır. Değişen bişi olmaz. data dosyasını görebilmen için install a basmadan önce systemde tik işaretli olamlı.