Arama sonuçlarınız

1. Ayyıldız™

[STABLE][CM]Resurection-Remix-5.5.9 ROM FoR E-TAB 5_PHeSeHeMiST0

Teşekkürler :) Teşekkürler. :) Kurulumda hata yapmadıksanız stock lp, asus filan kurduysanız şifreleme yapmış olduğu için açılmıyor. Eğer bu romlardan birini kullanıyorsanız sdcard ı formatlayın twrpden sonra romu yükleyip açın. Linkler Yenilendi. :)
  2. Ayyıldız™

Resurrection Remix 5.8.4 Nougat Android 7.1.2

Geliştirici bey insanları düşünmüş. :)
  3. Ayyıldız™

Resurrection Remix 5.8.4 Nougat Android 7.1.2

Rom linkine tıklayınca mediafire anasayfası açılıyor. Rom linki değil belki sorun benim pcdedir. Kontrol eder misiniz :?
  4. Ayyıldız™

[FİNİSH][7.1.2][N]Resurrection Remix 5.8.4 For E-TAB 5

Kardeşim romu eksik inmemişse anlatılan şekilde kurduysan sıkıntı olmaz.
  5. Ayyıldız™

link değil mega hesabı ölmüş :) en kısa sürede düzeltilecektir. 53 tane rom yanmaz inş. :(
  6. Ayyıldız™

[STABLE][AOSP][Layers] Orion OS V1.8 FoR E-TAB 5

Mega hesabi arizalandi. :) Bütün romlar bitap. Hesabi acar acmaz hemen likleri yeniligcem hesap askiya alindi.
  7. Ayyıldız™

Account blocked... :(

Account blocked... :(
  8. Ayyıldız™

[UPDATE]-[STABLE] MIUI 8.2.3.0 Multi ROM FOR ETAB 5

:( Maalesef üzgünüm dediğim gibi uygulamaları bazılarını açıyon ellemeden kapatsan bile hatalı oluyor. :(
  9. Ayyıldız™

Zaten ekran yatay oluyor. Bazı uygulamalara girildiğinde dik açılıyor çünkü uygulamayı öyle ayarlamışlar.
  10. Ayyıldız™

:D Miui app ları ayrıştırdınmı geri kapattığında hatalı oluyor. Hiç ellemeden kapatsan bile öyle. Advan apk tool kullandım, jBART kullandım hepsi hata verdi.
  11. Ayyıldız™

[6.0.1][V1.3]Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM By_KadirAyyıldız

Çalışıyor. Romu doğru kurduğunuza emin misiniz?
  12. Ayyıldız™

kalem hatası benle bir alakası yok çözülmez. Söylediğiniz dosyaları es dosyaya root izni verip silebilirsiniz. Yedek alıp öyle yapın açılmayabilir. Maalesef yok :( es dosyaya gir root izni ver. Cihaz butonuna tıkla system klasöründen build.prop dosyasını açıp düzenlemeyi aç. Ve...
  13. Ayyıldız™

Elbette bu sorunun bzimle bir alakası yok. Ben turbo vpn denedim oda cihazi tünelliyor baglandi.
  14. Ayyıldız™

Ben sana meta-inf klasörönü vericem. Sen romu imaj a convert et sonrada imaji unpack et. Ama sende .dat uzantısıyla paylaşacaksın. Eğer paylasirsan.
  15. Ayyıldız™

Miui 8 mm çalışmam var. Patchrom gelebilir. Miui 9 belli değil gelebilirde miyebilirde. :) roma ben zaten ses patch ekledim indirdiğiniz dosyaya bakarsanız görürsünüz. Etki etmiyor.
  16. Ayyıldız™

Tmm ses patchler araştırabilirsiniz. Ama romda sorun çıkabilir. Dolby gibi şeylerle uğraşmayın audiofx vardı. Diye hatirliyom. İdare edin patch varsa deneyin. Bu arada romda bir bozukluk var mı. Söylediklerimden baska.