Arama sonuçlarınız

1. B

GM 4G ( GM 5 STOCK ROMLU) waitin for device

rom atmaya veya twrp atmaya çalışırken bu hata geliyor tüm driverlar kurulu sebebi nedir acaba pc cihazı görmüyor var mı yardımcı olabilecek biri
  2. B

RR Rom Xposed ?

Selamun Aleykum Beyler 6,0,1 RR Rom Kurulu Cihazımda Ama Bi Türlü Uygun Xposed Bulamadım Yardımcı Olurmusunuz ?
  3. B

Samsung J Serisi

Selamun Aleykum Beyler Samsung J Serisi Icinde Ayri Bi Bolum Acabilirmiyiz Acaba Root Room Kernel Tweak Modding Falan Rica Ediyorum Simdiden Tesekkurler.
  4. B

RR Room Bilgisay Tanımıyor

Selamun Aleykum Beyyler RR Rom Yükledim Pc Bİlgisayarı Görmüyor Yardım Edermisiniz ?
  5. B

J5 ROOT Sorunu

Selamun Aleykum Oncellikle Hayirli Bayramlar Dilerim Beyler Ben Yeni Samsung J5 Aldim 6.0.1 Ve Telefonu Bi Turlu Rootlayamadim Odin Kingroot İRoot Hepsini Denedim Ama Olmadi  Yardim Edermisiniz ?
  6. B

CM 13 XPOSED

Selamun Aleykum Arkadaslar Cihazima CM 13 Yukledim Fakat Xposes Kuramadim Yardimci Olurmusunuz ? ( CİHAZ GM 4G )
  7. B

BATARYA ZAYIFLADI ?????

SELAMUN ALAYKUM ÖNCELİKLE HAYIRLI RAMAZANLAR KARDEŞLERİM BENİM SORUM ŞU  YAKLAŞIK 6-7 AYDIR GM 4G KULLANIYORUM VE SON 2 AYDIR ŞARJ ÇOK HIZLI TÜKENİYOR BUNUN İÇİN Bİ ÇÖZÜM VARMI TWEAK. MODUL  UYGULAMA WS YANİ NE ŞEKİLDE BATARYAYI İYİLEŞTİREBİLİRİM. ? ŞİMDİDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM İYİ GÜNLER...
  8. B

Telefon Yavasladi

Arkadaşlar telefon çok yavaşladı format atmadan nasıl duzeltirim acil yardim
  9. B

Akşamki derbi

Beyler derbiyi donmadan izleyebilecegim site warmi ?
  10. B

Led Rengi Değiştirilir mi ?

Selam Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Cihazimizin Bildirim Led Rengi Sadece Mavi Bu Değiştirilebilir mi Acaba ?
  11. B

Başka Stock ROM Atabilirmiyiz ?

Selam Beyler Benim Telefonum General MOBİLE 4G uzun zamandır stock ROM arıyorum aradığım stock ROM MMB29O ben bunun yerine başka bi stock ROM atsam sorun olur mu cihazda
  12. B

Acil STOCK ROM Yardım

Beyler Tel Gitti Acil Stok ROM lazım MMB29O
  13. B

TWRP YARDIM

Beyler TWRP İLE FLASLADİGİMİZ PROGRAMLARİ TEKRAR NASİL KALDİRİRİZ YARDIM EDERMİSİNİZ ?
  14. B

FM RADYO SORUNU

SELAM ARKADASLAR SON GUNCELLEME İLE BİLDİGİNİZ GİBİ GENERAL MOBİLE 4G DE FM RADYO KULLANİLMİYOR SİZCE BUNA Bİ COZUM VARMIDIR ??
  15. B

Stock ROM Arıyorum

MMB29O İCİN STOCK ROM BULAMADİM YARDİM EDERMİSİNİZ
  16. B

Güncelleme Hatası Alıyorum Yardım Edermisiniz

Cihaza Gelen 1.4 MB Lık Guncellemeyi Baslatiyorum Telefon Kapanıp Aciliyo Ekrana Bi Robot alttada HATA yaziyo Cihaz Guncellenmiyor