Arama sonuçlarınız

1. BurakTura

Gm6 Kamera Uygulaması apksı var mı ?

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere gm5 plus kamerası fazla seçenek sunmuyor fakat gm6'nın kamera uygulaması gayet iyi gözüküyor acaba elinde apk'sı olan var mı ? up up
  2. BurakTura

Google Drive Nasıl Çalışıyor ?

Merhaba arkadaşlar şimdi bildiğiniz üzere şöyle bir durum var android one için sınırsız depolama yapılabiliyor google drive'a ben fotolarımı google drive'a yedekledim fakat hafızadan silsenizde hala galeride gözükebiliyor yani hafızadan feragat etmiş oluyorsunuz hafızanız size kalıyor ama ben şu...
  3. BurakTura

Şarj sorunu...

Merhaba arkadaşlar normalde böyle bir sorunum yoktu fakat son 1 ay'dır bu sorunlar karsilasiyorum. Telefonu sarja takiyorum eger sarjdayken kullanmaya calisirsam ya cok yavaa sarj ediyor ya da hic saej etmiyor sarj ediyor gostermesine ragmen ve telefonu sarja takip kenara koydugumda kafasina...
  4. BurakTura

7.1.1 Güncelleme Sorunu

Merhaba arkadaşlar az önce 7.1.1 güncellemesi geldi telefonuma güncellemeyi indirdi güncellemeyi kur'a bastım sonra 10dan geriye sayarken bir anda yeniden güncelleme kontrol et ekranı geldi. saçma bir şekilde. anlamadım. telefonu kapatıp açtım güncelleme kontrol et var hala kontrol et yapıyorum...
  5. BurakTura

Kulaklık sorunu

Arkadaşlar deliricem ya. Earpods vardı onu kullaniyordum bozuldu. Bozulmasada mikrofon sorunu yinede vardi. En ufak bi jak girisine birsey degmesinden direkt mikrofonu algilamiyordu. Simdi sony kulaklik aldim konulara baktim burada bant sardim kulakligin jak girisinin ucuna bu seferde mikrofonu...
  6. BurakTura

Pixel Google Camera Apk Yardım

Merhaba ben uygulamayı flashlamadan kurmak istiyorum apk üzerinden. Bir çok link denedim xda'dan falan ama bazilari hic calismiyor teelfon modelinizle uyumlu degil hatasi veriyor bazisi açılıyor izinlerini verdikten sonra kendini kapatıyor. Stock Rom Kullaniyorum Gm5Plus