Arama sonuçlarınız

1. S

Custom Romlar güvenli mıdır?

Buna benzer bi konu açmıştım o bi problem üzerineydı bu yüzden kusuruma bakmayın ama, Custom romlar bizi izliyor olamazlar mi?
  2. S

Play store oyun yüklenmiyor

Play storeda en az 100 mb olan uygulama veya oyunların hiçbirisi inmiyor sonuna kadar yükleniyor sonra öyle kalıyor bir çözümü olan var mı?
  3. S

Uyumlu olmayan apk'yı yüklemek

Cihazla uyumlu olmayan örneğin apkmirrordaki miui applicationları sammobiledeki Samsung uygulamalarını nasıl yüklerim? Ek: 7.1.2 custom rom(rr veya lineage) kurarsam min 7.0 isteyen Uygulamaları çalıştırabilir miyim?
  4. S

Telefonu miui rom tarzı yapmak

Arkadaşlar merhaba, Telefonda root,rom,xposed her şey var ancak maalesef miui rom yok. Bütün custom romları denedim ancak miui gibisi yok(başka telefonlarda gördüm ve izledim) Ben de telefonu olabildiği kadar miui rom tarzı yapmak istiyorum önerileriniz neler? Güncel
  5. S

Custom Rom ne kadar guvenli

Arkadaslar benim telefon galaxy alpha . Lineage os rom var ancak en son surumde bile bicok hata var. Miui rom istedim hep ama maalesef bu telefon icin yok. Bi romu sevdim onun da guvwnilirliginden supheliyim. Nasi emin olabilirim guvenilir oldugu konusunda (Yerli rom)
  6. S

Obb bozuldu

Arkadaşlar obb dosyası bozuldu hangi oyunun obb dosyasını atsam reddedildi hata oluştu tarzı mesajlar geliyor 4 adet dosya yöneticisi denedim lineage OS rom kurdum o yüzden olmuş OLABİLİR nasıl düzeltirim
  7. S

CyanogenROM

CyanogenROM içerik üretmeyi bıraktı biliyorum ama sitelerde hala telefon modelim için CyanogenRomlar var bunlar çalışıyor mu ?
  8. S

Uygun MIUI ROM

Arkadaşlar samsung galaxy alpha için miui rom var mı nasıl öğrenebilirim