Arama sonuçlarınız

1. S

Etab5 için Youtube rahatça açan rom önerisi

altarnatif uygulamalar ile açılabiliyor, android 6 ve üzerinde 1080p 60fps izleyebileceğim rom varmı
  2. S

Etab 5 en iyi 7. 1 Rom

Bu romu youtube 1080p 60 fps izlemek isteyenlere tavsiye ederim youtube yerine altarnatif uygulamalar kullanarak sorunsuz bir şekilde youtube a erişim sağlayabilirsiniz NewPipe - a free YouTube client örneğin bu program ile sorunsuz şekilde izleyeblirsiniz. Ben custom rom istemem derseniz yine...
  3. S

power gamer os kesinlikle en iyisi romu çok kurcalamassan saçma uygulamalar twrp modülleri falan yapmassan her uygulamaya root izni vermessen çok sorun çıkmıyor youtube için new pipe kullan 1080p 60 fps sorunsuz şarjda ideal 2 saatte yüzde 10 gidiyo normal video izlerken
  4. S

ETAB 5 bilgisayarı görmüyor

birde öğrenci veya öğretmen romunu yuklemeyi deneyiniz, cihazda twrp var ise komple bi wipe işlemi yapın herhangi bir rom yüklemeyi deneyin twrp üzerinden
  5. S

dowland only firmware update gibi seçenekler var onları değiştirmeyi unutmuş olabilirmisiz acaba
  6. S

kabloyu kontrol et usb portundan emin ol sonra 5.1 stock yazılımı at sitede nasıl yapılacağı mevcut
  7. S

KARAHASAN7728 soner hocam siz baya ilgili duruyorsunuz varmı bir tavsiyeniz
  8. S

Power gamer os kullanıyorum android 5.1 çok memnundum 1080p 60 fps videoları rahatça oynatıyor fakat son zamanlarda hiçbir video platformunu açmamaya başladı. New pipe smarttube ve inat box kullanıyorum hepsini açıyordu sorunsuz bir şekilde. şimdi hepsinde ağ hatası gibi saçma hatalar alıyorum...