Arama sonuçlarınız

1. G

[CWM-STOCK] GM Discovery 4-16GB v8174 Sürümü + FM Radyo Sorunu Çözümü [2016-04-16]

RE: GM DİSCOVERY v8174 DÜZELTMELER Tebrik ederim... Güzel bi çalışma oldu.. Çok onceden bende çalışmıştım konuyuu; fm driver dosyalarının 8174 de eksik  oldugunu farkettim önceki versiyondan alıp koydum ve prop u da düzenleyince çalışmıştı bende...Lakin paketleyip sunacakken internetsiz...
  2. G

[CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ]

Cvp: RE: [CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ] FM radyo bu romda kernelden kapatılmış.. Fm radyonun driverları kaldırılmış(yüklenmemiş) olduğundan fm radyoyu aktif edemezsiniz.. El yeni güncellemelerde yeni özellikler geliştirir... Bizim Generallerde olan...
  3. G

radyo driverları kaldırılmış..yükleyebilecek linux babayiğitleri aranıyor.. 8168 e döneceğim galiba sırf radyo için.. bilgi paylaştıkça çogalıyor.. paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ederim..
  4. G

maalesef fm radyo durdu deyip yine çalışmadı.. v8174 ün üzerine sizin ilk radyo fixiniz  StockKKKernel.zip i kurdum üzerine RadioFix2.zip kurdum.. radyo çalışmadı radyo kernelden kapatılmış deyince v8174 ün üzerine yalnızca RadioFix2.zip denemedim
  5. G

[hr] incredable Radyo kullanmak istiyorsanız cwmden şunu flashlayın ardından istediğiniz radyo apksını kurun:  https://yadi.sk/d/po1l0yIVi2aoH v8174 ün üzerine radyo fix inizi cwm den flashlıyorum Ancak radyo apk ları kurunca yine çalışmıyor.. sistemden rootu kaldırmıştım.rootlu mu...