Arama sonuçlarınız

1. C

Gm5 Plus Ekran Süresi

pil degilde tireşim vs biraz daha iyi oldu.gözle görülür bi titreşim şuan farkettigim.birde ayarlarda bi kaç yer degişmiş. 1549486460 hocam eminmisiniz? full hd ekrana bu süreleri almanız biraz imkansıza yakın sanki?
  2. C

Gm5 Plus Ekran Süresi

stok android 8. otomatik parlaklik+nova launcher+greenify . wifi ile 5 saat hücresel ile 3-4 saat. edit: greenify
  3. C

7.0 nougat için root yöntemi ne zaman çıkacak :)

Cvp: 7.0 nougat için root yöntemi ne zaman çıkacak :) custom romlarda zaten root mevcut
  4. C

Kasa değişimi ışık sızması

Cvp: Kasa değişimi ışık sızması işçiligi iyi yapmamışlar.götürün yapsınlar işleri ne.
  5. C

uykuya girmeme sorunu

bilindigi gibi telde uykuya girmeme sorunu var.acaba custom rom kurarsam sorun kalkarmı ? bazı yerlerde sistem dosyalarında bi sıkıntı oldugu yazıyor.
  6. C

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

Cvp: [OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.0 RR ROM stok 7deyim . bu romda da stoktaki gibi uykuya girmeme problemi varmı acaba.?
  7. C

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

Cvp: [OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM hocam stok 7 deyim beklemede şarj yeme sorunu canımı sıkmaya başladı. her defasında kapa aç yapmak bezdirdi.bu romda böyle bir sorun varmı acaba ?
  8. C

[7.1][Stable][GM4G][MIUI 7.1]General Mobile 4G Miui 7.1 [10.02.2016]

RE: [BETA][GM4G][MIUI v7][5.12.17]General Mobile 4G Miui 7 [14.01.2016] gec olsun guc olmasin hocam.tesekkurler
  9. C

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS) cyanogen os kullaniyorum.dediginiz seyleri bulamadim.
  10. C

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS) beyler bu batarya simgesini nasil degistirebiliz.halka ya isinamadim.degistirilebiliyorsa nasil ve asus simgesi yapabilirmiyim?
  11. C

Wileyfox Swift V2 mi? 6.0.1 mi?

cm os bence.her turlu kisişelleştirme olsun stabilite olsun ben memnunum.şarzı da stoktan farksız.adamlar bildirim ışıgından herşeye en ince ayarı düşünmüş.
  12. C

[FLASHABLE] General Mobile 4G Wifi Performance Tweak

kaldır sunu hocam.5.1.1 de baslama ekranında kalıyor.biz yandık baskaları yanmasın