Arama sonuçlarınız

1. F

AICP 11 6.0.1 Marshmallow (CM13) Port

Cvp: RE: AICP 11 6.0.1 Marshmallow (CM13) Port Romu kurmadan önce dışa aktar diyerek rehberinin .vcf yedeğini al, ardından içe aktar dediğinde o .vcf dosyasının yedeğini yükle. Romu kurduktan sonra bu işlem işe yaramaz. Öncesinde yedeği alman lazım.
  2. F

CM13/6.0.1 ResurrectionRemix Casper VIA V5 [alptrek]

Cvp: RE: CM13/6.0.1 ResurrectionRemix Casper VIA V5 [alptrek] Maalesef, rom çok iyi ancak o sorunu çözemedim. Wi-fi ile olmuyor o kesin ancak 3G ile denemedim hiç. [hr] Gapps sorunu hallolsa yeterli gibi.
  3. F

Cvp: RE: AICP 11 6.0.1 Marshmallow (CM13) Port Google rehberi mi? Google rehberi ise, zaten rehbere girip Google senkronizasyonunu kontrol et. Eğer sim görünmüyorsa, rehbere girip içe aktar diyerek önceden sim kartından dışarıya aktardığın kişilerin .vcf dosyasını aktarabilirsin.
  4. F

Cvp: RE: AICP 11 6.0.1 Marshmallow (CM13) Port Dostum çok can sıkıcı hatalar olmadıkça umursama.  Resurrection Remix mükemmel bir romdu. Alptrek yapmıştı sanırım. Ancak Google Play sunucu bağlantı hatası veriyordu. O olmasaydı şu an onu kullanıyor olurdum. Onun dışında denediğim hiçbir...
  5. F

Cvp: RE: AICP 11 6.0.1 Marshmallow (CM13) Port Dostum, artık V5 için rom hazırlamıyor musunuz?
  6. F

CM13/6.0.1 ResurrectionRemix Casper VIA V5 [alptrek]

Merhaba, Gapps sorunu var sanırım. Sunucu bağlantısı kuramadığı için hesaba giriş kısmı gelmiyor. Sorunu halleden var mı acaba?