[4.4.4][PORT][AOSP] TurboROM jiayu G4S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tamer18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tamer18

Original poster
Administrator
20 Mar 2015
304
215
38
Cihaz
Lenovo Vibe S1
ROM
Vibe UI v3.1_MM_Row
Merhaba arkdaşlar 

Seyfi hocamın son zamanlarda özenerek yaptığı, herşeyiyle renk kattığı harika romunu JiaYu G4S için portladım. 

Romda düzenleme yapmadım. Sadece fotoğraf çekmeme sorunu vardı google kamera ile değiştirdim. Güle güle kullanın.

Sorunlar: Kapalı iken şarj olmuyor.

Kaynak Rom:http://forum.turkdevs.com/konu-final-port-edit-aosp-turborom-by-smiletolife.html

Resimler:

EqJVND.png

mzLGp2.png

Rom Linki:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Not: Klavye çalışmaz ise linkdeki zip i cwm den flashlayın.

Klavye fix:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

[font='Open Sans', sans-serif]____________________________________

Cihaz: JiaYu G4S
Chipset: MTK 6592
Geliştirici: tamer18
ROM: TurboRoM
Teşekkürler: [size=x-small][font='Open Sans', sans-serif]By_SmiLeToLiFe            [/font]
[/font][/size]

[font='Open Sans', sans-serif]                                                                        [/font][font=Open Sans, sans-serif] [/font]TurkDevs Ekibi:
[font='Open Sans', sans-serif]                                                                       [/font][font='Open Sans', sans-serif]@[/font][font='Open Sans', sans-serif]Dr.Razor™[/font][font='Open Sans', sans-serif] [/font]
[font='Open Sans', sans-serif][size=x-small][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]                                                                                               @[size=x-small]SE®DAR 34http://forum.turkdevs.com/member.php?action=profile&uid=16
                                                                                               @Orochi®
                                                                                                @MadloveR
                                                                                               @SmiLeToLiFe®
                                                                                                @Wes
                                                                                                @cyber71khan
                                                                                                @Asderdd
                                                                                               @erencan
                                                                                               @bugra333[/font]
                                                      [/font][/size]
[/font][/size]

RE: [4.4.2][PORT][AOSP] TurboROM

Eline sağlık hocam ::)

rom bu arada 4.4.2 değil 4.4.4 :)

RE: [4.4.2][PORT][AOSP] TurboROM

SmiLeToLiFe' Alıntı:
Eline sağlık hocam ::)

rom bu arada 4.4.2 değil 4.4.4 :)

Hiç dikkat etmemişim tşk hocam düzeltiyorum:)

Eline sağlık hocam!!!
Harika bir ROM!
Sadece, geliştirici seçeneklerinde ve ayarların bazı bölümlerinde açma-kapama butonları gözükmüyor...