tysonfurkan Original poster Aktif Üye 6 Eyl 2017 51 13 25 Cihaz Casper VIA M1 ROM Stock Rom 10 Eyl 2017 #1 arkadaşalar internette buamadım brick oldu cihaz yardım
Furkan Kök Yasaklı Üye 20 Haz 2016 447 82 Bartın Cihaz GM 5 Plus d/J7 2016 ROM Miui Peçrom :troll1: 10 Eyl 2017 #2 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Buraya bir göz at.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Buraya bir göz at.
tysonfurkan Original poster Aktif Üye 6 Eyl 2017 51 13 25 Cihaz Casper VIA M1 ROM Stock Rom 11 Eyl 2017 #3 Furkan Kök' Alıntı: Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Buraya bir göz at. Genişletmek için tıkla ... Hocam orda benim modelde sadece root ve twrp filan var rom hakkında birşey yok
Furkan Kök' Alıntı: Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Buraya bir göz at. Genişletmek için tıkla ... Hocam orda benim modelde sadece root ve twrp filan var rom hakkında birşey yok