Merhaba arkadaşlar bugün size HTC Desire820G+ a nasıl root ve Twrp yükleneceği hakkında bilgi vereceğim.
Bu konudan nasıl twrp yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz:
scatter dosyası indiremeyenler için:
Ya da önce cihazı rootlayıp Rashr ile indirdiğiniz Twrp yi flashlayabilirsiniz.
Benim kendi düzenlediğim Twrp gelen güncellemeleri sorunusuz kurmanızı sağlar.Örneğin ilk güncelleme geldi ve siz cihazı rootlamıştınız veya twrp kurmuştunuz stock recovery cihaz rootlu olduğu için güncellemeyi kurmayacaktır.Bu işlemi twrpde yapmıyor bu sebeple kendim twrp yi düzenledim güncellemeleri sıkıntısız kurabilirsiniz.
Düzenlemiş olduğum TWRP:
Cihazı rootlamak için pc üzerinden kingoroot yada kingroot güncel apksini kulanabilirsiniz.
Kingoroot:
Supersu TWRP flashable:
Bu konudan nasıl twrp yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
scatter dosyası indiremeyenler için:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ya da önce cihazı rootlayıp Rashr ile indirdiğiniz Twrp yi flashlayabilirsiniz.
Benim kendi düzenlediğim Twrp gelen güncellemeleri sorunusuz kurmanızı sağlar.Örneğin ilk güncelleme geldi ve siz cihazı rootlamıştınız veya twrp kurmuştunuz stock recovery cihaz rootlu olduğu için güncellemeyi kurmayacaktır.Bu işlemi twrpde yapmıyor bu sebeple kendim twrp yi düzenledim güncellemeleri sıkıntısız kurabilirsiniz.
Düzenlemiş olduğum TWRP:
Cihazı rootlamak için pc üzerinden kingoroot yada kingroot güncel apksini kulanabilirsiniz.
Kingoroot:
Supersu TWRP flashable:
Son düzenleme: