Internet sıkıntısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan misraa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

misraa

Original poster
Kayıtlı Üye
18 May 2015
17
1
Arkadaşlar Discovery 4g aldim. Internet sikintisi var ya. Şebeke H olmadi bi turlu hep E gosteriyor. Aldigim gibi 6.0a guncelldim internet çok yavaş. Konu yanlis yerde ise ozur diliyorum

Çokacil lutfen

Operatörunuzu arayip kontrol ettiriniz. Gerekirse internet ayarlarini tekrar yollasinlar telefonuna.

Bir diger seçenekde bulunduğunuz konumda belki 3G de sıkıntı vardir veya geçici sorun vardir.

misraa' Alıntı:
Arkadaşlar Discovery 4g aldim. Internet sikintisi var ya. Şebeke H olmadi bi turlu hep E gosteriyor. Aldigim gibi 6.0a guncelldim internet çok yavaş. Konu yanlis yerde ise ozur diliyorum

Çokacil lutfen

Surum kaynakli bir sikinti da olabilir stock romlari deneyin ..

Bu telefona rom atar miyim hiç Saf android varken :) yahu yapamadim discoveryde 3 vardi bunda yok anlamadim avea aradim ayarlariniz yapili dediler ltfen yardim

Örneğin hattınız Turkcell ise, Avea'ya alın. Daha sonra hat kesilecek. Tekrar Turkcell'e alın 3G'ye geçecek. Daha sonra çok kurcalamayın. Bu durum tekrarlarsa sizde tekrarlayın.

misraa' Alıntı:
Bu telefona rom atar miyim hiç Saf android varken :) yahu yapamadim discoveryde 3 vardi bunda yok anlamadim avea aradim ayarlariniz yapili dediler ltfen yardim

Sim cardınızı başka bir cihaza takın.

misraa' Alıntı:

aynen kardeşim tam bi SAF android bişeye yaradığı yok. :laugh:.favorim wileyfoxv2