Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Discovery 4g aldim. Internet sikintisi var ya. Şebeke H olmadi bi turlu hep E gosteriyor. Aldigim gibi 6.0a guncelldim internet çok yavaş. Konu yanlis yerde ise ozur diliyorum
Çokacil lutfen
Arkadaşlar Discovery 4g aldim. Internet sikintisi var ya. Şebeke H olmadi bi turlu hep E gosteriyor. Aldigim gibi 6.0a guncelldim internet çok yavaş. Konu yanlis yerde ise ozur diliyorum
Çokacil lutfen
Bu telefona rom atar miyim hiç Saf android varken yahu yapamadim discoveryde 3 vardi bunda yok anlamadim avea aradim ayarlariniz yapili dediler ltfen yardim
Örneğin hattınız Turkcell ise, Avea'ya alın. Daha sonra hat kesilecek. Tekrar Turkcell'e alın 3G'ye geçecek. Daha sonra çok kurcalamayın. Bu durum tekrarlarsa sizde tekrarlayın.
Bu telefona rom atar miyim hiç Saf android varken yahu yapamadim discoveryde 3 vardi bunda yok anlamadim avea aradim ayarlariniz yapili dediler ltfen yardim