İşimi görecek bir telefon

enisdumluoğlu87

Original poster
Aktif Üye
23 Eki 2019
186
12
Telefona ihtiyacım var önceki telefonum bozuldu cok aktif biri degilim sosyal medyaya takılırım arada haberleri falan takip ederim işte. 2500 3000 tl max yani bakabilcegım telefonlar. sizin ne tarz tavsiyeleriniz var ne alayım kararsız kaldım

• Love
Tepkiler: alikvp
Dostum biz de 1 ay önce falan babama aldık bi telefon. linkini atarım sana aşağı. ben beğendim şık duruyo elde falna bataryası zaten 1.5 günü falan deviriyo. benim tavsiyem bu olur yani
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Baktım biraz şimdi dediğin gibi fena durmuyo biraz inceleme videosunu falan :)biraz daha araştırayım da bu su an tercihlerimi süsledi diyebilirm teşekkür ederim bu arada..

Telefona ihtiyacım var önceki telefonum bozuldu cok aktif biri degilim sosyal medyaya takılırım arada haberleri falan takip ederim işte. 2500 3000 tl max yani bakabilcegım telefonlar. sizin ne tarz tavsiyeleriniz var ne alayım kararsız kaldım

dostum 2 inci el oneririm ustune parada kalir seni idare edecek ve yetecek cihaz oneririm samsung galaxy a30 64 gb olani tavsiye ederim

Xiaomi Redmi 9c , Realme C21 , Oppo A16; bunlar şuan o aralıktaki fiyatta iyi telefonlar