(June Securtiy Patch)Resurrection Remix 5.8.5 For Desire 820G+

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan E3E4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

E3E4

Original poster
Geliştirici Üye
24 Haz 2017
181
126
25
Cihaz
HTC DESİRE 820G PLUS
ROM
RR 5.7.4
PrgapQ.png

-Güncel 5 haziran güvenlik yaması.
-İnstagram da video izlerken donma veya yeşil ekran sorunu yok.
-Twitch,netflix vs. yeşil ekran hatasına rastlamadım.
-Yüksek ses(bass ağırlıklı).
-Şebeke,veri akışı stabil.
-Depolama R/W izinleri çalışıyor.
-Gaaps roma entegredir.

-TEST EDİLEN ÖZELLİKLER
-Kamera
-Bluetooth
-Wi-Fi
-Led bildirimleri
-Çevrim dışı şarj
-Erişim noktası
-Tüm sensörler

-HATALAR
-Vpn(shadowsocks 4.2.5 nat mode kullanın)
-FM(yakında fix veririm)
-Stock kamera video kayıt(footej kamera ekli onu kullanabilirsiniz)

WQdpqP.png

-TWRP recovery den temizle/gelişmiş temizlik/dalvik,önbellek,sistem ve datayı temizleyin.
-Daha sonra bağla kısmından sistemin tikini kaldırın ve Rom`u ve Gapps`ı kurun
-Sistemi yeniden başlatın ve romu artık kullanabilirsiniz.

vpqNNp.png

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

4M5VWY.png

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Son düzenleme:
Elinize sağlık.

• Like
Tepkiler: E3E4
The rom is working beautifully and is now my daily driver the battery life is wonderful and performance is great
keep up with the good work

• Like
Tepkiler: E3E4
Hi first thank you for your greate job the rom is amazing the only problem i have is vpn and it seems no way around it shadowsucks not working nat mode is deprecated any suggestions to fix it will be appriciated.
[doublepost=1541442692,1541442058][/doublepost]Hi thank you for your amazing job is there any fix other than shadowsucks for vpn nat mode is deprecated

Ses modu(önerilir)
(9.0 seçin)

Chrome yükleme esnasında zararlı yazılım algılayıp reddediyor.

baskan linkler olu yeniden yukle lutfen
[automerge]1551778604[/automerge]
butun romlarin linkleri olu bir de mesela cok sayida gereksiz konu var mesela rr nin nougatinin iki uc farkli konusu postu var ayni sey lineage icin de gecerli. Hangisi stabil ve yeni versiyonuysa onu birakip ayni olan digerlerini silmeni tavsiye ederim yoksa kafa karisikligi oluyor

Son düzenleme:
baskan linkler olu yeniden yukle lutfen
[automerge]1551778604[/automerge]
butun romlarin linkleri olu bir de mesela cok sayida gereksiz konu var mesela rr nin nougatinin iki uc farkli konusu postu var ayni sey lineage icin de gecerli. Hangisi stabil ve yeni versiyonuysa onu birakip ayni olan digerlerini silmeni tavsiye ederim yoksa kafa karisikligi oluyor
Onları silmek istiyorum ama yapamiyorum yöneticiler yapabiliyor sadece linkleri de yenilicem haftasonu

bu arada twrp olarak 3.2.1 çıkmış ancak yüklenmedi adb tool u ile sp flash tool ile deneyecem ama onda da scatter lazım o da kullandığım romun içinde galiba demi

Onları silmek istiyorum ama yapamiyorum yöneticiler yapabiliyor sadece linkleri de yenilicem haftasonu
Merhaba. Silmek istediğiniz konuların linklerini bu mesaja alıntı yaparak bana bildirin. Hallederim. Kolay gelsin, iyi günler.

En güncel stable ya da final olanı bu mu acaba bu arada?
[automerge]1552149857[/automerge]
Ve gapps entegre mi halen

Merhaba. Silmek istediğiniz konuların linklerini bu mesaja alıntı yaparak bana bildirin. Hallederim. Kolay gelsin, iyi günler.
(Latest)(OMS)Lineage 14.1 r36 For 820G+
Resurrection Remix 5.8.5 N For HTC Desire 820G Plus
(December Build)Resurrection Remix 5.8.5 R36 For HTC Desire 820G Plus
MIUI 9 Beta For HTC Desire 820G+
ViperOS 2.1-7.1.2- for 820G+
kaldırıldı
Resurrection+Remix-N-v5.8.4 For HTC DESİRE 820G+
bunları silerseniz minnettar olurum çöp konuları temizleyelim bi :sneaky:
ilgilendiğiniz için teşekkkür ederim
[automerge]1552765745[/automerge]
bu arada twrp olarak 3.2.1 çıkmış ancak yüklenmedi adb tool u ile sp flash tool ile deneyecem ama onda da scatter lazım o da kullandığım romun içinde galiba demi

bunu kullan

E3E4, konular çöp bölümüne taşındı. Kolay gelsin, iyi günler.

Arkadaşlar bu roma nasıl ulaşabilirim, zira linkler yok?