Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Benim G4 üm Singapur modeli ve Bootloader kilidini kaldırmak için LG developer sitesinde gereken adımları yaptım ve Singapur modeli için herhangi bir şey yapılamıyor. Bootloader kilidini açmak için yardımda bulunursanız sevinirim.
Merhaba, Benim G4 üm Singapur modeli ve Bootloader kilidini kaldırmak için LG developer sitesinde gereken adımları yaptım ve Singapur modeli için herhangi bir şey yapılamıyor. Bootloader kilidini açmak için yardımda bulunursanız sevinirim.
LG G4 H815 modeli yani Avrupa modelinde bootloader kilidi açılabiliyor.Ama geri kapatılamıyor.Bilginiz olsun diye söylüyorum eğer açarsanız geri kapatamazsınız ve cihazınız garanti dışı kalır.
Bootloader açmak için :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.