ResurrectionRemix-M-v5.7.4-HTC 820G+

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan E3E4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

E3E4

Original poster
Geliştirici Üye
24 Haz 2017
181
126
25
Cihaz
HTC DESİRE 820G PLUS
ROM
RR 5.7.4

7N8Z5W.png

-Android 6.0.1 marshmallow dur.
-Çok stabil ve stock roma göre performansı baya fazladır.
-Kamera ve video kamera tam stabildir
-Şebeke stabil,veri hızı düzeltildi.
-Gps çalışıyor.
-HTC SENSE launcher,HTC temalar,HTC hava durumu widgeti romda mevcut.
-Orjinal kamera uygulamasında video kamera da ekrana dokulunca kameraya bağlanılamıyor hatası veriyor bu yüzden yeni kamera uygulaması ekledim.

-HATALAR
-Vpn çalışmıyor psiphonun tarayıcı modunda çalışması gerekiyor.
-2G/3G değiştirme (sistem profillerinden değiştirebilirsiniz.)

9dplJk.png

-TWRP recovery den temizle/gelişmiş temizlik/dalvik,önbellek,sistem ve datayı temizleyin.
-Daha sonra bağla kısmından sistemin tikini kaldırın ve Rom`u,Fixi ve Gapps`ı kurun
-Sistemi yeniden başlatın ve romu artık kullanabilirsiniz.

DdkqnO.png

Rom:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Patch:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

sound patch:

Gapps:
(Arm/6.0/opsiyonel) seçin.

RP6RW1.png

lWAQ5b.png

4MNpvL.png

WQjXOY.png

okJdMm.png

Son düzenleme:
Elinize sağlık.

• Like
Tepkiler: E3E4
Ellerine Sağlık Kardeşim Süper Olmuş Fakat Şu Opsiyonel Derken Bulamadım Opsiyonel Seçeneğini

sanal tuşları kalıcı aktive etmek için ayarlardan geliştirici seçeneklerinden root erişimini açıp herhangi bi root dosya yöneticisyle system/build.prop a qemu.hw.mainkeys=0 satırını ekleyebilirsiniz.
veya ayarlardan kişiselleştirmeden gezinti çubuğunu aktive edin .
[doublepost=1504809329,1504808469][/doublepost]
Sağol kardeşim Ya benim bir daha rom atma şansım yok sence bu romu atayım mı bilgisayarım yok geri dönüş yapamam atsam pişman olurmuyum ?
ve ayrıca bunu twrpden flashlayara
k stock roma geçebilirsiniz.

sanal tuşları kalıcı aktive etmek için ayarlardan geliştirici seçeneklerinden root erişimini açıp herhangi bi root dosya yöneticisyle system/build.prop a qemu.hw.mainkeys=0 satırını ekleyebilirsiniz.
veya ayarlardan kişiselleştirmeden gezinti çubuğunu aktive edin .
[doublepost=1504809329,1504808469][/doublepost]
ve ayrıca bunu twrpden flashlayara
k stock roma geçebilirsiniz.
kardesim boyle hata veriyor neden olabilir bu acil yardim edermisin?

Desire 816g cihazıma kurabilirmiyim işlemcisi mt6592 single sim hard brick olurmu

Could not video record tarzı birşeyler diyor ve video kayıt yapmıyor sabahtan beri 4 rom yükledim çoğu google play hatalı çoğu da kamera yardımcı olursanız sevinirim :emoji_slight_smile:
telefonunun arkasında yazan model numarasını bana söylermisiniz ona göre yardımcı oliyim.