>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Casper VIA V5<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-ROM Versiyonu 4.4.2'dir
-IOS 8 iPhone
-ROM Performansı iyidir
Ekran görüntüleri:
DİKKAT:Siz çince yazıya bakmayın romda ekran görüntüsü çekmeyi bulamadımda başka bi yerden aldım
ROM EKSİKLİKLERİ:ROMDA son ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi parmağınızı alttan üste çekince gelen menü bir uygulamayla sağlanmış.Ayrıca İphone da bi tek orta tuş olduğu için geri tuşunun orta tuş olarak algılanıyor.
NOT:ROMDA SuperSU,Gravitybox,Xposed vs. ayarlar uygulamasında bulabilirsiniz.
YÜKLEME TALİMATI:
1--
İlk olarak romu indirip hafıza kartımıza atıyoruz ve telefonu recovery modda başlatıyoruz.(Philz Touch :
)
2--
Telefonu recovery modda başlattıktan sonra;
a)Philz touch recovery için,Wipe and format options>Clean to install a new rom>yes>go back>go back>install zip>rom dizini>yes>reboot system
b)clockworkmod için,wipe data factory reset>yes>install zip>rom dizini>reboot
3--
İyi günler rom kullanıma hazır
ÖNEMLİ NOT:BU ROMU YAPMAMDA KATKISI OLAN @alptrek KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDİYORUM.AYRICA ROM PORTLAMAYI BANA ALPEREN KIRICI ÖĞRETMİŞTİR
ROM LİNK:
AYRICA ROM İLK ROMUMDUR YORUMLARINIZI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM
-ROM Versiyonu 4.4.2'dir
-IOS 8 iPhone
-ROM Performansı iyidir
Ekran görüntüleri:

DİKKAT:Siz çince yazıya bakmayın romda ekran görüntüsü çekmeyi bulamadımda başka bi yerden aldım

ROM EKSİKLİKLERİ:ROMDA son ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi parmağınızı alttan üste çekince gelen menü bir uygulamayla sağlanmış.Ayrıca İphone da bi tek orta tuş olduğu için geri tuşunun orta tuş olarak algılanıyor.
NOT:ROMDA SuperSU,Gravitybox,Xposed vs. ayarlar uygulamasında bulabilirsiniz.
YÜKLEME TALİMATI:
1--
İlk olarak romu indirip hafıza kartımıza atıyoruz ve telefonu recovery modda başlatıyoruz.(Philz Touch :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
2--
Telefonu recovery modda başlattıktan sonra;
a)Philz touch recovery için,Wipe and format options>Clean to install a new rom>yes>go back>go back>install zip>rom dizini>yes>reboot system
b)clockworkmod için,wipe data factory reset>yes>install zip>rom dizini>reboot
3--
İyi günler rom kullanıma hazır

ÖNEMLİ NOT:BU ROMU YAPMAMDA KATKISI OLAN @alptrek KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDİYORUM.AYRICA ROM PORTLAMAYI BANA ALPEREN KIRICI ÖĞRETMİŞTİR

ROM LİNK:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
AYRICA ROM İLK ROMUMDUR YORUMLARINIZI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM