Merhaba Arkadaşlar,
Bugün sizlere LG P503 (Yurtdışında P500 diye geçiyor) Root atmayı göstereceğim... Bu arada başlıkda yazdığım gibi küçük bir hatırlatma:
| V20G_00.kdz| için yani Türkiye Sürümü olan LG P503'lerde ve Android v2.3.3 sürümünde geçerlidir.
Root PC'den atılıyor. SuperOneClick Programıyla... (Uzun gözüktüğüne bakmayın 2 dakkanızı almaz
)

Not: KingRoot ile de root atılabilir.Ben alternatif bir yol anlattım.
Bir teşekkürü çok görmeyelim.
:utandim:
Bugün sizlere LG P503 (Yurtdışında P500 diye geçiyor) Root atmayı göstereceğim... Bu arada başlıkda yazdığım gibi küçük bir hatırlatma:
| V20G_00.kdz| için yani Türkiye Sürümü olan LG P503'lerde ve Android v2.3.3 sürümünde geçerlidir.
Root PC'den atılıyor. SuperOneClick Programıyla... (Uzun gözüktüğüne bakmayın 2 dakkanızı almaz

- Telefonunuzda v2.3.3 Android sürümü olduğunuzdan emin olun.
- Telefondan Ayarlar/Telefon Hakkında kısmına gelip Derleme Numarasına arka arkaya 7-8 defa basıp ''Geliştirici Seçeneklerini'' aktif ediniz.Ardından Geliştirici Moduna girip ''USB Hata Ayıklama Moduna'' tik atın.
- Ayarlar/Güvenlik'ten de ''Bilinmeyen Kaynaklar'a'' tik atın.
- İlk Önce
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
- SuperOneClik Programını çalışıtırıp telefonu bilgisiyara bağlayın.[/size]
- Donate Laser'diyip geçelim ve Root'a basalım.
- Program eğer telefonu yeniden başlatıp ''SuperUser'' uygulaması kurulu geldi ise root atılmıştır.

Not: KingRoot ile de root atılabilir.Ben alternatif bir yol anlattım.
Bir teşekkürü çok görmeyelim.
:utandim:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.