Sistem arayüz ayarlacısı açma 7.1.1 yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Salih

Original poster
Kayıtlı Üye
1 Şub 2015
19
0
arkadaşlar öncelikle merhaba. sadece android 7.0 da olan "sistem arayüz ayarlacısı"nı açmak için ne yapmamız gerekir. cihaz gm5+ stock rom 7.1.1

pil yüzdesini gösterme gibi ince ayarları ordan değiştirebiliyor veya açabiliyoruz bilen bilir. yardım edebilecek varmı ? ek program kurmak istemiyorum madem içinde varsa

bir de ince bir sorum var size.. android 7.0 yüklesek de orayı açsak güncellemeleri tek tek tek yapa yapa son güncellemeye kadar getirebilir miyiz ? bilgisi olan birisi söyleyebilir mi

Ekranın üstünden status bar'ı aşağı çek. Gelen ekranda sağ üstteki ayarlar simgesine 4-5 saniye basılı tut ve bırak açılıyor.

Ekranın üstünden status bar'ı aşağı çek. Gelen ekranda sağ üstteki ayarlar simgesine 4-5 saniye basılı tut ve bırak açılıyor.
dediğiniz şey 7.0 versiyonunda oluyor. 7.1.1 de olmuyor malesef.. o şekilde açıldığı hakkında bilgim var ama konu başlığında da yazdım zaten 7.1.1 için sordum. yine de teşekkürler

Ben GM5 Plus kullanıyorum. Versyonum 7.1.1 ve bu şekilde açtım ben. Daha 4 gün önce sıfırladım hatta telefonu ve bu şekilde açıldı.

Ben GM5 Plus kullanıyorum. Versyonum 7.1.1 ve bu şekilde açtım ben. Daha 4 gün önce sıfırladım hatta telefonu ve bu şekilde açıldı.
teşekkür ediyorum. önerebileceğiniz bir rom var mı ? şarj durumu iyi olan bir rom olursa sevinirim..

Custom Rom kullanmıyorum ben bayadır. Bazı romlarda kamera problemlerinden bahsedilmişti. Diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar bu konuda size.