turkcell t70 acilmiyor

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iso459
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iso459

Original poster
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2018
10
2
30
Ok
merhaba bir arkadaşım için cm mod indirdim içinde bir boot.img vardı bunun açılış animasyonu olduğunu düşünerek rom toolbox ile yükledim. Galiba hem boot hem recovery olarak yükledim. Sonra recovery olarak yükleyip yüklemediğimi anlamak için recovery modunu başlattım. Ancak powered by android ekraninda kaldı. Sonra pc ye bağladım. galiba fastboot modundaydı çünkü fastboot devices yazdığımda cihaz görünüyordu. Ancak hangi komudu yazarsam yazayım açılmıyordu. Herhangi birşey olmuyordu. Kapatma tuşuna uzun süre basılı tuttum. Ekran açılıp kapandı ve yine aynı ekranda takıldı. Sonra sarjı bitti recovery ye ve ya ftm ye girmiyordu. ve yine açılmıyordu. Elimde cihazın update.zip i var ancak yüklemek için hiçbir yöntemim yok. Lütfe yardım edin. Ve hata ayıklama açık ancak adb devices komutu cihazı görmüyor.
[doublepost=1521557916,1521557649][/doublepost]ve vodafone bir telefonla ilgili bir sıkıntım var sitede konusunu bulamadım.
 
bana yüklediğin cm nin liklerini atarmısın bi inceliym
büyük ihtimalle farklı bir telefon için olan cm yüklemişsindir çünkü t70 için yok bildiğim kadarıyla
 
bana yüklediğin cm nin liklerini atarmısın bi inceliym
büyük ihtimalle farklı bir telefon için olan cm yüklemişsindir çünkü t70 için yok bildiğim kadarıyla
evet zaten cm i arkadaşım için yüklemistim yani farklı bir telefon için gm discovery 1 icin.
 
özele geçelim istersen bi kaç şey deneriz olursa bu konunun altınada yazarız
 
  • Like
Tepkiler: iso459
özele geçelim istersen bi kaç şey deneriz olursa bu konunun altınada yazarız
selam bende de bir t70 var fakat cihaz hiç açılmıyor sadece yazılım yükleme moduna yani qfil modunda kalıyor cihaz qfil yazılım denedim olmadı.Yardımlarınızı bekilyorum.