bayborahan kullanıcısının son içeriği

1. B

GM5 Plus Dual Qfil rom sorunu...

Dostum gerek kalmadı... telefon general mobile gm5 plus d olarak gözüksede telefon Swipe Elite Plus çıktı... hatta buradaki general mobile dahi bu modelde bir telefon üretmediğini söylüyor ama bildiğin general mobile yazıyor ve gm5 plus d android one olarak arka kapağında yazıyor... sanıyorum...
  2. B

Benim telefondada batarya sabit lakin ben telefonu söktüm ve pili çıkardım... zaten işlemciyide anakart üstünde kontrol edince anladım çünkü buradaki msm8952 romların hiçbirini kabul etmiyor... sendeki işlemci msm8952 ise olmayacaktır...
  3. B

Qualcomm diag mod yani com port modu... sizim telefonunuzda bu durumda ise qfil ile forumda adı geçen romu rahatlıkla atabilmeniz gerek... telefonu bilgisayara bağladığınızda aygıt yönetisinde (Qualcomm HS-USB QDLoader 9008) olarak açıyorsa qfil dağıtımlarını kullanabilirsiniz...mesela benim...
  4. B

Merhaba arkadaşlar elimde gm5 plus d telefon var lakin bu telefon msm8939 işlemcili 5.0 inç modeli bu nedenle forumda paylaşılan msm8952 işlemciye sahip gm5 lerin romu uymuyor... bu telefon şu an çökmüş durumda ve sadece qualcomm mod açıyor, bu telefonun qfil rom dosyasını paylaşabilecek biri...