BayramBalcii kullanıcısının son içeriği

1. BayramBalcii

[Guncellendi] Casper Via V8 & BlissPoP V1.1 BY Darkqnez

RE: Casper Via V8 & BlissPoP 5.1.1 bY Darkqnez Merakla bekliyorum şimdiden ellerine sağlık umarım kusursuz olur :)
  2. BayramBalcii

RE: Casper Via V8 & BlissPoP 5.1.1 bY Darkqnez Alla alla ozaman gelişmesi şart :shy: :angel:
  3. BayramBalcii

RE: Casper Via V8 & BlissPoP 5.1.1 bY Darkqnez Yükleyip tekrar kaldırdım deneyimlerin ise; Olumlu olarak -görsel kalite çok iyi -gayet stabil -Gerçek lolipop tan pekte farkı yok ve hatta daha iyi bir rom -Türkçe iyi durumda %98 yakın Olumsuz olarak -bazen hattı görmüyor -3g...
  4. BayramBalcii

RE: Casper Via V8 & BlissPoP 5.1.1 bY Darkqnez Romu yukledim gayet stabil ve iyi fakat 3g acinca sabeke gidiyor com.android.phone durdu diyor sms lerde iletilmiyor internete sadecewifi uzerinden girilebiliyor sebekede problem var yani
  5. BayramBalcii

RE: Casper Via V8 & BlissPoP 5.1.1 bY Darkqnez Zamanın olursa bir bak http://mgluszek.blogspot.com.tr/2014/10/upgradeupdate-micromax-canvas-turbo.html?m=
  6. BayramBalcii

RE: Casper Via V8 BlissPoP 5.1.1 bY Darkqnez Ellerinize sağlık hocam rom türkçe mi ve dahili hafızada sorun var mı?
  7. BayramBalcii

Casper Via V8 (Miui) V5 ROM

Robot explorer yükleyebilseydim eğer indiremediğim için yapamiyorum vold.fstap dosyasını düzenleyip değerleri degistiricem ama basarili olurmu bilmiyorum sadece bir tahmin
  8. BayramBalcii

Lock screan da problem var ve türkçe dil gelirse tadından yenmez romun biraz daha stabil olması gerçekten çok iyi olur şimdiden teşekürler
  9. BayramBalcii

kanki ellerine saglik yukledim iyi ama dahili hafıza gormuyor ne yapmalıyım