kskdo kullanıcısının son içeriği

1. K

[FIX] [STORAGE] Android 7.1.2 Depolama İzini Hatası Fix

Çok teşekkürler Sonunda Doğru Düzgün Android 7 Kullanabileceğim
  2. K

E TAB 5 İÇİN BOOT LOGO BY TCCB

Link çalışmıyor, düzeltebilir misiniz?
  3. K

Rootsuz 7.1.2 rom lazım

Başlık
  4. K

Etab 5 herşeyi sildim

Tableti kurcalarken terminale sudo rm -rf /* yazdım ve bildiğiniz gibi bu komut recovery system vb herşeyi siliyor. Ne yapmalıyım? Tablet brick oldu.
  5. K

Etab 5 stock wallpaper

Tablette kullanmak için değil PC'ye aktarıp PC'nin duvar kağıdı olarak kullanmak istiyorum tablette zaten stock rom var onu nasıl aktaracağım bilgisayara?
  6. K

Etab 5 stock wallpaper

Etab5 stock duvar kağıdı(wallpaper)'ini arıyorum şu dağlı olan nereden bulabilirim?
  7. K

[PORT] Dark Kat Rom for GM Etab5

rom gerçekten güzel görünüyor yükleyeceğim yakında.
  8. K

Etab5 için Youtube rahatça açan rom önerisi

android 5.1 ve önceki sürümlerde youtube fln açılmaz desteklenmiyor. marshamallow (6.0) ve üzeri herhangi bir rom kurabilirsiniz. Benim tavsiyem CyanogenMod 13 Android 6 veya AOSP-JDCT Android 7.
  9. K

°¥÷~

galiba kernel vb. ile alakalı olarak android 7 üzeri portlanmıyor diye biliyorum.
  10. K

Gapps Olmayan marshamallow rom arıyorum

Gapps entegre olmayan sadece ayarlar kamera vb. gibi önemli uygulamalar olan android marshmallow rom arıyorum. Cyanogen yada AOSP tabanlı rom olursa daha iyi olur.
  11. K

[PhilZ TOUCH 6.57.9/6.59.0] ETAB 5 İÇİN CUSTOM RECOVERY by Celuk

aroma dosya yöneticisine basınca hiç bir şey olmuyo ne yapacağım
  12. K

[UPDATE]CrDroid v3.8.5 For Etab-5

abi romun uzantısı yok rar mı zip mi kendim gireyim dicem ama bilmiyom. indirdiğimde uzantısı ".5 for hulkbuster" diye gözüküyo. doğru dosyanın linkini verebilir misiniz? G drive vb.