Leopard kullanıcısının son içeriği

1. L

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Dalvikte,xposed yuklu oldugu icin Dalvik te kullaniyorum
  2. L

RE: Cvp: RE: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate Bende olmuyor valla,nedenini anlayamadim Hatta sifirdan bir daha kurdum romu fayda etmedi
  3. L

Cvp: RE: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate Evet,xposed yuklu Neyse artik,herhalde cok fark olmaz performansta 17650 cikti Antutu da [hr] Xposed i sildim Art ye bu sefer gecti telefon Aldigim skor bu [hr] Arkadaslar bu romda Periscope kullanabiken var mi? Giris yapamiyor bir turlu Twitter...
  4. L

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Cvp: RE: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Valla hocam hic ugrasmadim,direkt stock kurmustum Su an Gidgat a gectim,istersen romun linkini vereyim Simgelerin yeri direkt bu sekilde geliyor,ekstra bir ayar varsa bilemiyorum izin verilmeyen kişi ve sitelere ait linkleri tekrar eklemeyin ...
  5. L

Orochi hocam Art ye almama ragmen burada hala Dalvik gosteriyor Aida da ise Art gosteriyor,hangisi dogru?
  6. L

Hocam kurdum romu,masallah cok guzel calisiyor Yalniz bir sorum var Art yi etkinlesdirdikten sinra her restartta uygulamalarin hepsini optimize ediyor Bu normal mi veya normal degilse nasil duzeltilir?
  7. L

[STABLE-SORUNSUZ] MIUI Stable 7.3.1.0 for GM Discovery

Sd karta uygulama kurma desteği var mı?
  8. L

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Miui v7 Gidgat a gecmeyi dusunuyorum
  9. L

Orochi hocam merhaba 4 Gb Gm Discovery yi Miui v7 ile kullaniyorum ama gerek uygulamalari Sd Card a yazmamasi(portlandigi cihazda sd card yokmus),gps in calismamasi,bluetooth un calismamasi gibi sorunlar nedeniyle bu roma gecmek istiyorum. Merak ettigim bir husus var,ben su an kullandigim...