msb.65 kullanıcısının son içeriği

1. M

[FİNİSH][7.1.2][N]Resurrection Remix 5.8.4 For E-TAB 5

MİU denedim ama onda her işlemde ekranın çok cabuk dikey oluşu hatta yatayı sabitlemem bile işe yaramadı arama kısmına girince dikey oluyor ondan tekrar 5 .1.1 roma geçtim and. 6 ları deneyeyim dedim onlarda da aynı şekilde ekran yansıtma olmuyor maalesef
  2. M

miu deneyeceğim bugün sabah erkenden dershane de var dönüşte kuracağım ama şunu da ekleyeyim ilgi alakan için çok teşekkür ederim hiç üzerine vazife olmadığı halde uğraşıyorsun gerçekten çok çok teşekkür ederim
  3. M

Cevabin için çok teşekkkür ederim geç cevap vermede ise ortada bir kusur yok bizatihi nezaketin takdire şayan, android 7 leri denedim ama denediklerimde aynı sorunu yaşadım miu romlara bakmadım onlara da bakayım varsa bildiğiniz bir rom tavsiye de alabilirim . Tekrar teşekkür ederim
  4. M

Mokee[7.1.2] for Etab5

arkadaşlar konu eski ama bu rom yüklerken güncelleme ekranında takılı kalıyor ne yapabilirim
  5. M

Ben akıllı tahta için chromecast denen bir cihaz aldım onu akıllı tahtaya takip kablosuz yansıtma yapıyorum android 5 ,1,1 lerde sıkıntı olmuyor ama 7.1.2 de şartları da Çok uzun gidiyor ondan bu romu seçtim ama bağlanırken hemen atıyor bağlanmıyor ondan yardım istiyorum varsa akıllı tahta için...
  6. M

Arkadaşlar çok eski konu ama umarım biri yardım eder ben öğretmenim hem ekran yansıtmak istiyorum hem de şarzı uzun gitsin istiyorum bu rom şarzı mükemmel gidiyor ama ekran yansıtmada sorun yaşıyorum android 5 leri yüklüyorum sorun yok ama bunda sürekli bağlantıyı atıyor varsa bir çözümü...
  7. M

[TWRP][MOD] E-Tab 5 Kalem Dönmeme Sorunu Fix (Kalem Sürücüsü)

Birde kullandigim rom crdroid 7.1.2 surumu burda sanal tuslari kapatamadim ,klavye sorunu da var sanal tuslari kapatmak icin rootlu olmasi mi gerek
  8. M

[TWRP][MOD] E-Tab 5 Kalem Dönmeme Sorunu Fix (Kalem Sürücüsü)

Hocam cok cok tesekkur ederim valla baya guzel oldu
  9. M

ETAB 5 Ekran Dönünce Kalemin Dönmemesi Çözümü (Bütün Romlar)

Hocam ayni room bende de var haloldu bende blrde zoom da ekran paylasma sorunu sizde var mi