Realm1501 kullanıcısının son içeriği

1. R

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

Linkleri görmeden teşekkür etmek zorunda kalmamız yeterince saçma. Adaway çalışmıyor,diğer root uygulamalarını deneme fırsatım da olmadı açıkçası.Eğer ki başka CrDroid dışında rom öneren varsa seve seve denerim.
  2. R

Pil göstergesindeki tutarsızlık.

Bugün telefonu garantiye verdim.Telpa sadece istanbul üzerinden çalışmıyormuş artık balıkesirde de şubesi varmış,2 güne telefonunuzu alırsınız dediler bakalım.Telefon geldiğinde yeniden bilgilendireceğim.< 21:42 itibari ile telpadan mesaj geldi.USB kablolarını değiştirip yazılım güncelleyip...
  3. R

Pil göstergesindeki tutarsızlık.

Merhabalar.Yaklaşık 2 aydır gm5p kullanıcısıyım.Fakat şu iki gündür batarya ile ilgili çok büyük sıkıntılar yaşıyorum. Pilim %50 iken pil durumunu kontrol ettiğimde,uygulamaların(android sistemi dahil olmak üzere)harcadığı toplam şarj %30 gibi bir rakam oluyor.Ortada nereye harcandığı...
  4. R

GM 5 Plus CyanogenMod CM 14 ROM

Teşekkürler,deneyelim bakalım
  5. R

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] Teşekkürler.
  6. R

OEM kilidini yeniden kilitlemek mümkün mü ?

Cvp: OEM kilidini yeniden kilitlemek mümkün mü ? Bilgilendirme için çok teşekkürler.
  7. R

OEM kilidini yeniden kilitlemek mümkün mü ?

Merhabalar,kafama takıldığı için sormak istedim.Eğer ki telefonu garantiye gönderme durumunda kalırsam telefonun orjinal recovery'si ve OEM kilidini nasıl sıfırlayabilirim ?