ufuk kullanıcısının son içeriği

1. U

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final Yine yazicam gitgat legend serisi miui leki staros vb denemedigim kalmadi. Dönüp dolaşıp yine bu roma geliyorum. Bence daha stabil olani yok. Yani digerleri de iyi ama iki gun sonra dayanamayip buna donuyorum
  2. U

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.4.24][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe xperia dan sonra bunu kurdum ve beğendim gerçekten. harbiden iyi çalışıyor şimdiye kadar bir abuk subukluk görmedim. şimdiye kadar jb miui kullanmıştım ve çok kasıyordu. bunda aşırı bir kasma yok çok kullanışlı olmuş. emeği geçen arkadaşlara...
  3. U

RE: *** Xperia™ Z3 v4.0 Final Dr.Razor™ *** Hocam cepten girdigim için mi görmüyorum Beğen butonu yok kafayı yicem
  4. U

RE: *** Xperia™ Z3 v4.0 Final Dr.Razor™ *** Daha denemedim ama mutlaka öncekinden güzel olmuştur. Bu roma hastayım hangisini kullansam donup dolaşıp bu roma geliyorum. Elleriniz dert görmesin [hr] Birde begenmeyi unutmayın yazmisiniz ya nasıl begencez görmüyorum begenmeyle ilgili birşey...
  5. U

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Dr. Razor adamsın adam
  6. U

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Yok abi hangisini kullanırsam kullanayım dönüp buna geliyorum. Çok güzel olmuş hoşuma gidiyor launcher özellikle çok güzel
  7. U

[ART] 4.4.2 Neasbo™ V1 ROM

şimdi geldi görüntüler elinize sağlık teşekkürler çalışma için.
  8. U

[ART] 4.4.2 Neasbo™ V1 ROM

ekran görüntüleri nerede