xkochar1 kullanıcısının son içeriği

1. xkochar1

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

duygulandırdın :ozilcez:
  2. xkochar1

Discovery 1 (Yardım Lütfen)

evet biliyorum tuş basıyor ama işlem yapmıyor ve az önce factory mode de auto test yaptım volume up çalışmıyor adama getirip onu hallettirmeye çalışacam yada başka birini bulucam [hr] evet elle tanıtmayı da denemiştim tekrar deniyorum şef buraya yazacağım çok teşekkür ederim yardımlarınız...
  3. xkochar1

Evet şuan oradayım
  4. xkochar1

Dostum denerim ama tamire yollamadan önce çok denemiştim maalesef ki okumuyor şuan içinde işletim sistemi de yok açılınca direk recovery de açılıyor hiç okumaz USB hata ayıklama vs yapmadığım için ama deniyeceğim tekrar
  5. xkochar1

arkadaşlar şuan recovery denedim fakat stock recovery açılıyor ama işlem yapmıyor seçmeyi deniyorum fakat hiç birşey seçmiyor tuşlar basıyor fakat seçim yapmıyor bu konuda ne yapabilirim ? @ricohket @karakartal @Incredible™ @Tmp341
  6. xkochar1

Driverleri zaten mevcut taktıktan sonra okunuyor gözüküyor ama sonra hata veriyor okunamadı olarak Aygıt Yöneticisinde ise bul dediğim zaman hatalı buluyor
  7. xkochar1

yalnız şarj soketi bozulmadan önce de USB okumuyordu pc yani bozulma yoluna girmişti o yüzden stock rom atmaya çalışmışlar atamamışlar yani yapamazlar daha da etmesinler içine diye kendim ilgilenmeyi düşünüyorum ADB ile Custom Recovery yada Stock Rom atabilir miyim cevabını biliyor musunuz
  8. xkochar1

maalesef USB ile bağlantı yapınca okunmuyor sıkıntılı 
  9. xkochar1

Arkadaşlar telefonu tamire gönderdim şarj soketi bozulmuştu içindeki ROM u silmişler sanırım telefon açılınca direk olarak Stock Recovery de açılıyor PC de bağlanmıyor Custom Recovery nasıl atabilirim yada ADB ile Stock ROM atabilir miyim ? biri yardımcı olursa sevinirim.