[11.0]AICP 6.0.1 General Mobile 4G

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wes

Original poster
Administrator
25 Ocak 2015
2,745
3,344
34
Eskişehir
Cihaz
OnePlus 7 Pro
ROM
OxygenOS Open Beta 12
[font='Open Sans', sans-serif]One ROM to Rule Them All[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]M Superrior tarafından cihazımızın klonu olan Wileyfox Swift için düzenlenmiş AICP Romudur. Cyanogenmod 13 tabanlı olup daha fazla özelleştirme imkanı sunar. Çok ayrıntıya girmeye gerek olmadığı için direk kurulum ve indirme kısmına geçiyorum.[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]AICP ROM for General Mobile 4G, Wileyfox Swift and clones by M Superrior.[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]CM13-20160411 base.[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]Kurulum:[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]- TWRP 3.0.0-0 ile önce ROM'u sonra Gapps paketini flaşlayın.[/font]

[font=Open Sans, sans-serif]- Install AICP ROM firstly then install Gapps Pack and reboot.[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]Download:[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]ROM: [hide]
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
 // 
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
 // 
[/hide][/font]
Gapps Pack: 

Ekran Görüntüleri - Screenshots

o3mzlk.png

ljDzRb.png

Va7yRr.png

• Like
Tepkiler: mr.uxi
Ellerine sağlık @"Wes" O çöpü az da olsa kullanılacak hale getirdin :P

@"Wes"  Sonunda güzel bir rom kullanıyorsun :troll30:

ROM 20160416 sürümüne güncellendi.

Arkadaşlar Romlar sürekli güncellenmekte. Nightly CM gibi. Linkleri kontrol etmenizde fayda var.

Cvp: [11.0]AICP 6.0.1 General Mobile 4G

Yaşar Karataş' Alıntı:
General Mobile 4G dual la uyumlumu

uyumlu kardeşim. yazdığın her konudaki rom uyumlu.

Merhaba lar aicp romda xposet kurmamiz mümkün müdür mümkünse adım adım anlatabilir misiniz? Resurrection remix romda bu xposedi bi türlü yukleyemedim yardımcı olabilecek arkadaş varsa şimdiden çok teşekkür ederim...

Merhaba iyi forumlar xposet işini hallettim şükür de aicp romunda bi süre sonra ekranda gezinirken bi yer açarken vs.bazen kendi kendine geri tuşuna dokunuyor ben dokunmuyorum örneğin haber uygulamasında haber okuyoruyorumkendi kendine geri gidiyor neden böyle yapıyor bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca bi ay geçti hiç güncelleme falan gelmedi bu romda güncelleme olmuyor mu? Android güvenlik yaması vb. Teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar...

Merhaba lar bu rom güncelleme almıyor mu bana mı öyle geldi iki aydır ne güvenlik güncellemesi aldı nede sistem güncellemesi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar...

Zahit Güllü' Alıntı:
Merhaba lar bu rom güncelleme almıyor mu bana mı öyle geldi iki aydır ne güvenlik güncellemesi aldı nede sistem güncellemesi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar...

romu yapan arkadaş romu yaptı, bi daha güncelleme vermedi