[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rygebin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rygebin' Alıntı:
@ahmetgs16 , driverların hepsini yüklediğine emin misin?

aygıt yöneticisindeki android-ADB İNTERFACE güncel minimal ve fastboot yüklü diğer Y Y Y yazılan o da yüklü denemediğim varyasyon kalmadı olmuyor,cihazı fabrika ayarlarına geri dönüp sıfırlayıp denedim sonuş nafile.ayrıca driverler yüklü olmasa OS'uda yükleyemezdim herhalde başka bir yolu yada metodu yokmu?

ahmetgs16' Alıntı:
Rygebin' Alıntı:

aygıt yöneticisindeki android-ADB İNTERFACE güncel minimal ve fastboot yüklü diğer Y Y Y yazılan o da yüklü denemediğim varyasyon kalmadı olmuyor,cihazı fabrika ayarlarına geri dönüp sıfırlayıp denedim sonuş nafile.ayrıca driverler yüklü olmasa OS'uda yükleyemezdim herhalde başka bir yolu yada metodu yokmu?

Cynogen Os'u kurup , forumdaki konudan root atın..

Ondan sonra flashfiyle recoveryi flashlayın onla birlikte cynogen mod'u kurun.

484kBL.png

Bugün 20 kasım sürümünü yükledim şarj efsane :rool: (güç tasarruf modu %4 de açıldı)

Rygebin' Alıntı:
DarkOfTheKnight' Alıntı:
simaros' Alıntı:
Bugün 20 kasım sürümünü yükledim şarj efsane  :rool: (güç tasarruf modu %4 de açıldı)

Nightly böyleyse Stable sürümünü hayal edemiyorum :D

Stabil sürüm gelmeyebilir , gelevekse de Cm 13 Nightly çıkınca gelir herhalde :)

CyanogenMod 13'de Doze efsane bir hal alacak o zaman :D Sabırsızlanmaya başladım ben :)

Zaten Snapdragon'un içinde doze mod türevi bir sistem var , hissettirmemesi lazım ama iyi yapılandirmıyor firma 410 işlemciyi iyi kullanamıyorsun :D

Rygebin' Alıntı:
ahmetgs16' Alıntı:
Rygebin' Alıntı:

Cynogen Os'u kurup , forumdaki konudan root atın..

Ondan sonra flashfiyle recoveryi flashlayın onla birlikte cynogen mod'u kurun.
Kardeş iki sorum olacak
1-Bu flashify yöntemi yaparken indirdiğimiz zip.uzantılı dosyayı tel.hafızasına atıcaz peki recovery.img dosyasınıda atacakmıyız?
2-flashifyi telefona root atmadan mı yükleyeceğiz,attıktan sonramı?

@"ahmetgs16" root attıktan sonra yüklenecek flashfiy ayrıca recovery.imgyi de atacaksınız.

Rygebin' Alıntı:
DarkOfTheKnight' Alıntı:
simaros' Alıntı:
Bugün 20 kasım sürümünü yükledim şarj efsane  :rool: (güç tasarruf modu %4 de açıldı)

Nightly böyleyse Stable sürümünü hayal edemiyorum :D

Stabil sürüm gelmeyebilir , gelevekse de Cm 13 Nightly çıkınca gelir herhalde :)

Cm13 için verilen tarih 2016 başı yaklaşık 1 ay o zamana ROM baya ilerler.

15 aralık duydum yanlış duymadıysam o zaman da olabilir , bakacağız :)

jb tabanlı kernele sahip bi custom ROM çıkmazmı ki?Bunlar niye hep ileri gidiyor geri gitsinler:D :D

jb tabanlı kernele sahip bi custom ROM çıkmazmı ki?Bunlar niye hep ileri gidiyor geri gitsinler:D :D

ROM çok iyi ama telefonda gelen arama sesinde sorun var cok az geliyor birde çağrı zil seside az çıkıyor. Başkada sorun göremedim.

sahinmehmettr' Alıntı:

Hayır :D

simaros' Alıntı:
Hayırlı olsun ilk cm13 romlar çıktı darısı başımıza

Bize de yakın bir tarihte gelecek takipteyim :D

Rygebin' Alıntı:
sahinmehmettr' Alıntı:

Hayır :D

simaros' Alıntı:
Hayırlı olsun ilk cm13 romlar çıktı darısı başımıza

Bize de yakın bir tarihte gelecek takipteyim :D

Net bilgi mi yoksa tahmin mi hocam? Ya da mesela ilk olarak cyanogen OS mu yoksa mod'la mı gelir dersiniz bize 13?