R
Rygebin
Original poster
Rygebin' Alıntı:İlk part yüklendi , az kaldı..UtkuAblakTR' Alıntı:@Rygebin hocam 6.0.1 ne zamana yüklenir ?
Rygebin' Alıntı:@ahmetgs16 , driverların hepsini yüklediğine emin misin?
ahmetgs16' Alıntı:Rygebin' Alıntı:@ahmetgs16 , driverların hepsini yüklediğine emin misin?
aygıt yöneticisindeki android-ADB İNTERFACE güncel minimal ve fastboot yüklü diğer Y Y Y yazılan o da yüklü denemediğim varyasyon kalmadı olmuyor,cihazı fabrika ayarlarına geri dönüp sıfırlayıp denedim sonuş nafile.ayrıca driverler yüklü olmasa OS'uda yükleyemezdim herhalde başka bir yolu yada metodu yokmu?
simaros' Alıntı:![]()
Bugün 20 kasım sürümünü yükledim şarj efsane :rool: (güç tasarruf modu %4 de açıldı)
simaros' Alıntı:Bugün 20 kasım sürümünü yükledim şarj efsane :rool: (güç tasarruf modu %4 de açıldı)
DarkOfTheKnight' Alıntı:simaros' Alıntı:Bugün 20 kasım sürümünü yükledim şarj efsane :rool: (güç tasarruf modu %4 de açıldı)
Nightly böyleyse Stable sürümünü hayal edemiyorum![]()
Rygebin' Alıntı:DarkOfTheKnight' Alıntı:simaros' Alıntı:Bugün 20 kasım sürümünü yükledim şarj efsane :rool: (güç tasarruf modu %4 de açıldı)
Stabil sürüm gelmeyebilir , gelevekse de Cm 13 Nightly çıkınca gelir herhalde![]()
Kardeş iki sorum olacakRygebin' Alıntı:ahmetgs16' Alıntı:Rygebin' Alıntı:@ahmetgs16 , driverların hepsini yüklediğine emin misin?
aygıt yöneticisindeki android-ADB İNTERFACE güncel minimal ve fastboot yüklü diğer Y Y Y yazılan o da yüklü denemediğim varyasyon kalmadı olmuyor,cihazı fabrika ayarlarına geri dönüp sıfırlayıp denedim sonuş nafile.ayrıca driverler yüklü olmasa OS'uda yükleyemezdim herhalde başka bir yolu yada metodu yokmu?
Cynogen Os'u kurup , forumdaki konudan root atın..
Ondan sonra flashfiyle recoveryi flashlayın onla birlikte cynogen mod'u kurun.
Rygebin' Alıntı:DarkOfTheKnight' Alıntı:simaros' Alıntı:Bugün 20 kasım sürümünü yükledim şarj efsane :rool: (güç tasarruf modu %4 de açıldı)
Stabil sürüm gelmeyebilir , gelevekse de Cm 13 Nightly çıkınca gelir herhalde![]()
sahinmehmettr' Alıntı:jb tabanlı kernele sahip bi custom ROM çıkmazmı ki?Bunlar niye hep ileri gidiyor geri gitsinler![]()
jb tabanlı kernele sahip bi custom ROM çıkmazmı ki?Bunlar niye hep ileri gidiyor geri gitsinler![]()
simaros' Alıntı:Hayırlı olsun ilk cm13 romlar çıktı darısı başımıza
Rygebin' Alıntı:sahinmehmettr' Alıntı:jb tabanlı kernele sahip bi custom ROM çıkmazmı ki?Bunlar niye hep ileri gidiyor geri gitsinler![]()
jb tabanlı kernele sahip bi custom ROM çıkmazmı ki?Bunlar niye hep ileri gidiyor geri gitsinler![]()
Hayır
simaros' Alıntı:Hayırlı olsun ilk cm13 romlar çıktı darısı başımıza
Bize de yakın bir tarihte gelecek takipteyim