Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar arkadaslar. GM 4G cihazim var vr 6.0 guncellemesini bekliyorum. Bazilari geldi diyor fakat GM Asistan dan baktigimda en guncel surum yuklu diyor. Acaba 6 nr zamana gelir ? Birde geldigi an yuklemelimiyim yoksa biraz bekleyimmi ?
İlginç bi durum gerçekten. Bazı kullanıcılar geldi diyor fakat hala gelen bir güncelleme yok. Son olarakta 8.8mb android 5.1.1 için bi güncelleme gelmiş bazı kullanıcılara bize neden gelmedi anlamış değilim.
Marshmallow güncellemesi geldiği anda ota üzerinden capture edebilirim ama ondan ayrı
Çıkınca stock romunu çıkaracağım ama android marshmallow henüz gelmedi ve önümzüdeki günlerde de gelecek gibi değil. Çünkü daha LUZ59Q güncellemesi de beklenmekte. Son stragefright açığını kapatma amacıyla gelecek. Marshmallow'a daha var gibi gözüküyor.
Forum shiftdelete de ekim sonu kasım başı gibi gelecek demiş geliş gidiş o zamanı bulacak yine bazıları geldi diyor hatta android 6.0li 4g kullandim bile diyor ama yine kesin tarih yok ekim sonu yada kasım başında gelecek gibi yine .!
Forum shiftdelete de ekim sonu kasım başı gibi gelecek demiş geliş gidiş o zamanı bulacak yine bazıları geldi diyor hatta android 6.0li 4g kullandim bile diyor ama yine kesin tarih yok ekim sonu yada kasım başında gelecek gibi yine .!