Ayarlar

Twitter123

Original poster
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
48
3
Ayarlar \tablet hakkında =bölümünde ROM u yapanın tasarladığı resim gibi bi tanıtım var onu nasıl kaldiririz allah aşkına yardım edin

settings.apk'yı decompile et.
muhtemelen drawable-xhdpi içindedir, logoyu bulup sil ama logonun adını unutma.
device_info_settings.xml'i bul  
<PreferenceCategory android:layout="@layout/logoadı" android:title="" /> satırını sil.
layout klasörünün içinde logoadı.xml'i sil.

bu şekilde bi deneyin. Discovery'de logo ekleme bu şekilde yapılıyor, tersi şekilde de silinir heralde :D

Cvp: Ayarlar

Twitter123' Alıntı:
Ayarlar \tablet hakkında =bölümünde ROM u yapanın tasarladığı resim gibi bi tanıtım var onu nasıl kaldiririz allah aşkına yardım edin

istiyorsanız reklamsız ayarlar apk verebilirim

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
buyrun hocam.
İçinde 2 tane Ayarlar mecut biri normal diğer benim hazırladığım Beyaz temalı verisyonu.İstediğinizi kurup kullanabilirsiniz.  :D

Cvp: RE: Ayarlar

svncibrahim' Alıntı:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
buyrun hocam.
İçinde 2 tane Ayarlar mecut biri normal diğer benim hazırladığım Beyaz temalı verisyonu.İstediğinizi kurup kullanabilirsiniz.  :D

Nasıl kuracağız biraz bilgi verirseniz sevinirim

Apkları zipten çıkartın beyaz veya siyah olan Settings.apk'den birini seçip tablete kopyalayın
Sonra Es dosya yöneticisinden /system/app/ dizinine gidin
Orda Settings.apk yı bulup silin
Daha sonra tablete kopyaladığınız Settings.apk yı /system/app/ dizinine kopyalayın.
En son olarak tableti yeniden başlatın.