BlissPop (6.0.1) STABİL FOR E-TAB 5 PORT ROM

Ayyıldız™

ROGUE BOND 007
Original poster
Yönetici
28 Kas 2015
1,167
2,459
Cihaz
Mİ 8 LITE
ROM
Miui 10.3.1.0
[font=Arial, sans-serif]                                                       [size=x-large]BlissPop 6.0.1[/font][/size]

[img=300x300]https://1.bp.blogspot.com/-kYwHeug9j5Y/V1BKenAZX7I/AAAAAAAAGng/Os_WcEVnFjQ1IpUgjbDz2LZWKCr5zv8gwCLcB/s1600/HiAppHere_com_com.blissroms.moelle.deepdarknesscm12.png[/img]

Rom Hakkında:

-Android 6.0
-Stabildir.
-CM 13 tabanlıdır.

DİPNOT: 

SON UYGULAMALAR İÇİN: BLİSS SETTİNGS/ TUŞLAR/ MENÜ TUŞU/ KISA BASILDIĞINDA İŞLEV/ SON UYGULAMALAR` I SEÇİN.

NOT: Çaldı Diyenlere Hakkım Helal Değildir.

Ekran Görüntüleri

[img=600x375]http://i.hizliresim.com/WbARr8.png[/img]
[img=600x375]http://i.hizliresim.com/LQ70EV.png[/img]
[img=600x375]http://i.hizliresim.com/mEjZ1Y.png[/img]

Hatalar

[size=large]-VPN( SADECE PSİPHON HATALI.)[/size]

-VİDEO KAMERA 720P VİDEO ÇEKİNİZ.( KAMERAYA GİRİN AYARLARDAN  ÇÖZÜNÜRLÜK VE KALİTEYE TIKLAYIN. ARKA KAMERA VİDEOYA TIKLAYIN. HD 720P´ Yİ SEÇİN.

Linkler:

[size=x-large]Rom:  
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
    ( Yeni linktir....)
[/size]

PlayStore Paketi:  
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Ses Güncellemesi(İsteyen Kursun Şiddetle öneririm.):  

Kurulumu:

-TWRP 3.0 Ve Üzeri Olması Gerekir.

-[font=Roboto, sans-serif][size=xx-large][size=x-large]TWRP' Ye Girin Temizlik/Gelişmiş Temizlik Bölümünden[/font][/size][/size]

[font=Roboto, sans-serif][size=xx-large][size=x-large]Sistem-Dalvik-Önbellek-Veri` Yi Seçip Alttaki Çubuğu Kaydırın.[/font][/size][/size]

[font=Roboto, sans-serif]-Yukarıdaki İşlemi Yaptıktan Sonra Geri Dönüp  TWRP` Den [/font]

[size=xx-large][size=x-large]Bağla(Mount)` Ya Girin Ve Sonra system` in Yanındaki Tiki Kaldırın.[/size][/size]

-Geri Dönüp Yükle(İnstall)` Den Verdiğim ROM` Un zip Dosyasını Seçip Flashlayın.
-ROM` u Yükledikten Sonra Aynı Şekilde Yükle(İnstall) Diyerek Ses Patch(Muhakkak  Kurun  Harika  Bir  Şey) Paketinide Flashlayabilirsiniz.

HATA BULURSANIZ.YORUMA BİLDİRİN.

• Like
Tepkiler: daro2834 ve postha
Romu deneyen arkadaşlarımız var mı? Memnunlar mı? Görüşlerini yazarlarsa çok memnun oluruz.. :)

O hâlde yeni zipi bekliyoruz elbette beyaz ekran hatası haricinde. Şu an link kırık haberiniz olsun hocam.

Cvp: RE: BlissPop (6.0.1) STABİL FOR E-TAB 5 PORT ROM

gsyunus0038' Alıntı:
O hâlde yeni zipi bekliyoruz elbette beyaz ekran hatası haricinde. Şu an link kırık haberiniz olsun hocam.

Link yenilendi

• Like
Tepkiler: postha
Cvp: BlissPop (6.0.1) STABİL FOR E-TAB 5 PORT ROM

Başka bir cihazda Bliss kullanmıştım. Gerçekten müthiş bir rom. Herkesin denemesini öneririm.

Cvp: RE: BlissPop (6.0.1) STABİL FOR E-TAB 5 PORT ROM

gsyunus0038' Alıntı:

Kardesim stabili upladim .

• Like

Birincisi romda gapps yok nedense kendin inrip flashlicam şimdi.İkincisi ekran neden hiçbir tarafa dönmüyor?.Ucuncusu klavyede sayilar kısmına gelince tekrar harflere dönülmüyor.

odysseia' Alıntı:
Birincisi romda gapps yok nedense kendin inrip flashlicam şimdi.İkincisi ekran neden hiçbir tarafa dönmüyor?.Ucuncusu klavyede sayilar kısmına gelince tekrar harflere dönülmüyor.

gapps  birinci linktekınde vardı hatalıydı oda buna koymayı unttum. k.b . kardesım kurulumu dikkatlı yap. ekran donmesı sorunu fixi  
  . sadece uygulamalarda donuyor ekran. örn. dosya yonetıcısı, kamera tarayıcı ayarlar filan. KLAVYE ÇOGU CM13 ROMLARINDA ÖYLE ÇÖZÜMÜ ŞU ASLINDA SORUN DEĞİL SAYILARA GIRINCE ABC tusuna bas ve ~[<  bunun üstüne sürükle harflere donecektir.gapps paketını ekledım.​

_gavaracı_' Alıntı:

tesekkürler

• Like
Kardeş ben az önce dediklerini yaptım ancak flashlarken kırmızı 2 yazı çıktı bitti dedi sonra yeniden başlat dedim şuan general mobile yazısı kaldı öyle ne olmuş olabilir