CM Tema Arşivi by TheNexus

Frostbite

Original poster
Yönetici
11 Tem 2015
1,337
856
Cihaz
iPhone 7
ROM
iOS 13.3
GM 5 Plus'a CM derlendi ben de arşivdeki temaları hazırladım size de paylaşayım dedim. 2. kısım 4. mesajda.

• Outray Theme: 
    Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
  • Gayet başarılı material dark bir tema. Arcus uygulaması ile renklendirmek de mümkün.
d-J9zjz0u-HgN2mM3IV4K9jqZK1r8NMgEPWMWfALhdcYKDdyMRhaPyUf1edWrKp1Bw=h900-rw
PnI_F0tDQ1pc711Qex3bYsB7p0GhEMM6sWV6NnClUaQ0SCq20eKjTX6Toia4i2oV3A4=h900-rw

• Outlite Theme: 
    Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
  • Outray temasının light versionu ve bence daha iyi. Arcus ile renklendirmek de mümkün.
l0MJYm28-3iWIEviNGK8jcPr8nM0ajBTUJOVubUmaHkBTKYruCZrg7d_u_i79F44P2w=h900-rw
UDc3zrv4egXelP9pHMmkJpEFm-qFs1tpIFkK8uaa8pd2iGRMVk5A8DDzn8tObRRFNw=h900-rw

• Solid Alpha Theme: 

• Arcus ile birçok renk seçeneği olan tema çok şık duruyor. Ücretli versionda renk seçeneği daha çok. Yeşili gayet güzel :D
mJpX-T0u24nHZyMVzlQxQEqW4PaqotoMLBO8ATJZtmJZtOAi4YxW-Cp2vawOuhaz1LMH=h900-rw
ktrFz9S3-kU_5l6ybnkkASA6_xywhhF4aVF-3mXWhljm-lMHR0iXPg4DDBZ8T9E_MQ=h900-rw

• Minimum Theme: 
  • Dark veya light seçeneği olan tema switchleri simgeleri vb ile gayet hoş üstelik ücretsiz.
nIqrNnVV-uha5kWOyEMwa6lhD0RszdSHzaLP98bD9pT6OhqKJCwlx3Xumb833iY6RZqe=h900-rw

• Prozt Dashboard: 
  • Normalde dark veya light olarak 2 seçenek sunan temada bir miktar ücret vererek birsürü renk alabilirsiniz. Görünüşü mükemmel.
iZTumn5z3FpuVZKO2VitYpl4Mya0J6PukKG7fLmyRPrsEJW4_F-SYIUHy2-xbMCMQQ=h900-rw
G5hcc1a6XGHz9XIS1q1YBlBsVCmQ5qLnnaPbVqx-WhII13pYFlSlrHniuSMiLiz-7ufP=h900-rw

Cvp: CM Tema Arşivi by TheNexus

eline sağlık Burak :)

Wileyfox Swift cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Temalara devam.

• Caffene Theme: 
  • Çok güzel gözüken dark bir tema.
XN1HoRiroLUdjL_3riHfWCmw3duwpdz1QXUvu5wvTGCbtpUAJmd6hj_mXyIO5b_Leyw4=h900-rw

• FS Theme: 
  • Siyah ve yeşili birleştiren güzel bir tema daha.
BKxOmXSfX_lVmCGeGl5yk3Spj0lyQ-6ISBashJdjIbCOdGtnBYXxY0pyH1TYieyYZMc=h900-rw

• CyanOS Theme: 
  • Cyan ve siyahı birleştrien çok koyu bir tema. 
xmaS4_MC8BzVRfuII6fZDxC_2LUIrtGMrILcMsHn6DycNhMGwoPZX40aOtx5jMasvg=h900

• Volt Theme: 
  • Çok görsel olan tema biraz tuzlu fiyatına rağmen güzel.
qaqsEAGVPAk6UfELVd9WnQmZISFV-CzzgiR7ix-KXpfE_GGH00HjG14sbqde41hPISk=h900-rw
VS69QPERnzElgJhUwGvvs-j4ZkUtZ6-goBLkf8EP4awNC5I4pmr2261LbVOz0dpytW4=h900-rw

• Swift Dark Theme:
  • Çok şahane bir dark tema,tamamiyle dark bütünlüğü olarak benim favori temamdır.

3 yıl discoveryi kullandım CM'ye hasret kaldık. Şimdi plus 5'e geçtik. Bir an önce gelsede CM denesek şu temaları. Arşiv güzel bu arada eline sağlık