Rafet Çolak Original poster Kayıtlı Üye 8 Ağu 2015 57 4 4 Tem 2016 #1 Oncelikle iyi gunler.Benim telefonum android one 4g.Cynogenmod yuklu.Doremi adli uygulama surekli durduruldu.Tele format attim ama sorun devam ediyor.
Oncelikle iyi gunler.Benim telefonum android one 4g.Cynogenmod yuklu.Doremi adli uygulama surekli durduruldu.Tele format attim ama sorun devam ediyor.
Kadirdroid Yönetici 4 Eyl 2015 648 224 Cihaz Lenovo K6 Power ROM VibeUI 4 Tem 2016 #2 Uygulama Cm13'le birliktemi geliyor.Play storedan indirdiyseniz kaldırın tekrar indirin.Google'dan farklı sürümlerini indirip kurun.
Uygulama Cm13'le birliktemi geliyor.Play storedan indirdiyseniz kaldırın tekrar indirin.Google'dan farklı sürümlerini indirip kurun.
Rafet Çolak Original poster Kayıtlı Üye 8 Ağu 2015 57 4 4 Tem 2016 #3 Kadirdroid' Alıntı: Uygulama Cm13'le birliktemi geliyor.Play storedan indirdiyseniz kaldırın tekrar indirin.Google'dan farklı sürümlerini indirip kurun. Genişletmek için tıkla ... Hayir google playden indirdim ve bu sorunu tek yasayanda ben deilim sanirim uygulama ile alakali
Kadirdroid' Alıntı: Uygulama Cm13'le birliktemi geliyor.Play storedan indirdiyseniz kaldırın tekrar indirin.Google'dan farklı sürümlerini indirip kurun. Genişletmek için tıkla ... Hayir google playden indirdim ve bu sorunu tek yasayanda ben deilim sanirim uygulama ile alakali
Kadirdroid Yönetici 4 Eyl 2015 648 224 Cihaz Lenovo K6 Power ROM VibeUI 4 Tem 2016 #4 O zaman yapacak bişey yok yeni sürümleri bekleyin.Sorun düzelir büyük ihtimalle.
pcmy Kayıtlı Üye 22 Kas 2017 2 0 41 Cihaz Note 4 ROM namesis 22 Kas 2017 #5 Android Durduruldu Hatası ve Çözümü hakkında bilgiler yer almakta. Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Android Durduruldu Hatası ve Çözümü hakkında bilgiler yer almakta. Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.