E-TAB 5'şi USB görmüyor yazılımı yükleyemiyorum Win 10 için hiç bir driver olmadı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anadolu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Anadolu

Original poster
Kayıtlı Üye
27 Eyl 2020
3
1
45
Cihaz
E TAB 5
Arkadaşlar İyi Günler,

Öğretmen olan kardeşimin General Mobile E Tab 5 tabletinde donmuştu. Çözüm için fabrika ayarlarına aldım fakat wifi bağlandıltan sonra aşağıdaki linkteki resimde görülen hatayı aldım.

AgentConfig Tablet > MyHttpClient2 Timeout for" Hata

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

E TAB 5 yazılım yükleme programını bilgisayarıma kurdum fakat bu seferde 2. likte görüleceği üzere PC tableti görmedi netten bir kaçtane USD driver bulup yükledim ama bir türlü PC tableti görmüyor.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

8 gündür bu sorunla uğraşıyorum, bıkkınlık verdi ama çözülmüyor.

Lütfen konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

• Like
Tepkiler: Rcs Unheard
Şu videoyu izleyin olmazsa başka çözüm yollarını önerebiliriz.

Kod:
Ek: https://cdnvideo.eba.gov.tr/etab_5ROMyukleme.zip (Cihazın veri yedeğini almayı unutmayın.)

Son düzenleme:
Arkadaşım çok teşekkürler. İnan 8 gündür İllallah etmiştim. Allah razı olsun.

resimleri .png olarak görebileceğimiz şekilde yükler misiniz?

Arkadaşlar İyi Günler,

Öğretmen olan kardeşimin General Mobile E Tab 5 tabletinde donmuştu. Çözüm için fabrika ayarlarına aldım fakat wifi bağlandıltan sonra aşağıdaki linkteki resimde görülen hatayı aldım.

AgentConfig Tablet > MyHttpClient2 Timeout for" Hata

E TAB 5 yazılım yükleme programını bilgisayarıma kurdum fakat bu seferde 2. likte görüleceği üzere PC tableti görmedi netten bir kaçtane USD driver bulup yükledim ama bir türlü PC tableti görmüyor.

8 gündür bu sorunla uğraşıyorum, bıkkınlık verdi ama çözülmüyor.

Lütfen konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.
Kapağı sok.sarj soketini çıkar.tekrar bağlayıp orijinal rom yükleyip başka romu flaşla.oluyor o zaman.saygilar