Etab 5 için Cm12

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cynotech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cynotech

Original poster
Kayıtlı Üye
1 Mar 2016
3
0
Arkadaşlar bikaç yerde duydum baya zormuş portlaması ama eğer elinde olan varsa veya portlayabilecek bi cesur yürek varsa bi el atıversin kitkattan gerçekten nefret ediyorum, saygılar :)

http://forum.turkdevs.com/konu-anlatim-mt6582-92-cm12-1-portlama.html
Burdan portlayabılırsın zor değil
6589 için kaynak kod gerek
Etab 5 ıcın gerek yok bu lınkdekı anlatımla kendın portlayabılırsın

Cm ETab 5 için yapılmış herhangi birşey olmadığı için kaynak kodu ve kernel lazım bu cm 11 fln olsa cihazlar a cm12 port yapma

Cvp: Etab 5 için Cm12

cynotech' Alıntı:
Arkadaşlar bikaç yerde duydum baya zormuş portlaması ama eğer elinde olan varsa veya portlayabilecek bi cesur yürek varsa bi el atıversin kitkattan gerçekten nefret ediyorum, saygılar :)

Ben stock romdaki dosyalardan istifade yarın portlamayı deneyecem. Olursa yeni konu açarım, olmazsa Allah kerim. :D

Cvp: Etab 5 için Cm12

mehmetalikisa' Alıntı:
cynotech' Alıntı:

Ben stock romdaki dosyalardan istifade yarın portlamayı deneyecem. Olursa yeni konu açarım, olmazsa Allah kerim. :D

Hadi bakalim yürü.
Aslan parçası :)

Cm12 portmu cm12 portlanmaz build edilir ve gerçekten bildiginiz portlamalar gibi iki dosyayi birlestirim hatalari fixlemek degildir tekrardan bir rom yazmaktır.

Cvp: RE: Etab 5 için Cm12

ADN_SEVGİ' Alıntı:
Cm12 portmu cm12 portlanmaz build edilir ve gerçekten bildiginiz portlamalar gibi iki dosyayi birlestirim hatalari fixlemek degildir tekrardan bir rom yazmaktır.

Doğru. Mesela galaxy ace için cıkan cyanogenmod u galaxy gio için portlamazsın. Build edersin.
Ama galaxy ace için editlenmiş cm yi gio daki aynı taban cm üzerine port edebilirsin.