GM 5+ RR Pixel Experience Mod v2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ezio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ezio

Alekta Movik Movik
Original poster
Yönetici
23 Ocak 2016
1,165
929
37
Cihaz
Huawei P20 Pro
ROM
Stock Android 9
v2 sürümü için ayrı bir konu açmamın sebebi sadece "RR 7.1.1" sürümü için olmasındandır. ROOT GEREKTİRMEZ.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
​
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Mod içerisimdeki Amaze tarayıcı idm gibi video yakalama ve indirme özelliğine sahiptir.

Mod İçeriği:

ZZD15g.jpg

Ekran Görüntüleri:

qbY2ZD.png
M0El3Q.png

QaAgo3.png
X0vYrR.png

br54dd.png
r3QdG7.png

KURULUM: RRPixelExperincev2.zip dosyasını TWRP ile flaşlayın. Aroma kurulum olduğu için kolayca kurabilirsiniz.

TWRP kurulum konusu için buraya tıklayın.
​

UYARI: Paketi kurduktan sonra Ayarlar-Uygulamalar kısmından varsayılan uygulama ayarlarını kontrol etmeyi unutmayın.

Elinize sağlık. Amaze Tarayıcı iyiymiş.

• Like
Tepkiler: Ezio
Gerek Sony'nin albüm uygulaması gerek Amaze browser, üstüne pixel uygulamaları ve görünümü gayet güzel olmuş.Sağ olun.

• Like
Remix için yapılan bu güzel şeyler için çok teşekkür ederim kardeşim

• Like
eksik olma.Birazdan en son 05.03.2017 sürümü üzerine kurabilmek üzere henüz indirip, şimdi yeni deneyeceğim.Ancak emeğine sağlık, bilgi alışverişi aktarımın ile tüm insanlığı sevebildiğini sandığım yardımsever, paylaşımcı kardeşim.
[doublepost=1488732561,1488732025][/doublepost]Ancak, pc de değil de, telefondan rom da bulunan xml dosyasını düzenleyip decompile edip ve recompile toplamayı öğrenemedim bir türlü. xml ve framework tlf dan hangi uygulama ile açıp düzenleyip , yine tlf dan hangi uygulama ile recompile yapabilirim. Bu konuda kısa bir bilgi de olsa paylaşabilir isen çok sevinirim.

• Like
eksik olma.Birazdan en son 05.03.2017 sürümü üzerine kurabilmek üzere henüz indirip, şimdi yeni deneyeceğim.Ancak emeğine sağlık, bilgi alışverişi aktarımın ile tüm insanlığı sevebildiğini sandığım yardımsever, paylaşımcı kardeşim.
[doublepost=1488732561,1488732025][/doublepost]Ancak, pc de değil de, telefondan rom da bulunan xml dosyasını düzenleyip decompile edip ve recompile toplamayı öğrenemedim bir türlü. xml ve framework tlf dan hangi uygulama ile açıp düzenleyip , yine tlf dan hangi uygulama ile recompile yapabilirim. Bu konuda kısa bir bilgi de olsa paylaşabilir isen çok sevinirim.
Telefondan yapmıyorum apktool ile pcde yapıyorum.
[doublepost=1488733107][/doublepost]@seyits şöyle bir konu var göz at istersen :

• Like
Tepkiler: seyits
Linkteki apk yani cihazdan düzenlemek için

şu tarayıcıyı stock roma yukluyebılırmyıız @Ezio adı neyse artık güzel dedın ya :D

Sayın HOCAM! RR remix GM5 PLUS android sürüm 7.1.1 için uygun mudur? Bi' sorun çıkar mı ?

Eline saglık . Ben sadece dialer ve mesaj kurdum . Böyle bi mod vermen güzel olmuş .

• Like