Gm Discovery 2 Hard Brick oldu sp flash tool işe yaramıyor ve hiçbir şekilde açılmıyor çözümü bilen var mı ?
Hacker-1971' Alıntı:Gm Discovery 2 Hard Brick oldu sp flash tool işe yaramıyor ve hiçbir şekilde açılmıyor çözümü bilen var mı ?
Hacker-1971' Alıntı:Yok ama telefonu görmüyor sp flas
Hacker-1971' Alıntı:sana karşı dürüst olacağım telefonumun başına böyle bir şey geldi internetteki tüm çözümlere baktım ama tık yok bundan garantiye yolladım ama bir daha böyle bir sorunla karşılaşırsam yada başkasının başına gelirse türkdevs aracılığıyla yardım etmek
mturk77' Alıntı:Hacker-1971' Alıntı:sana karşı dürüst olacağım telefonumun başına böyle bir şey geldi internetteki tüm çözümlere baktım ama tık yok bundan garantiye yolladım ama bir daha böyle bir sorunla karşılaşırsam yada başkasının başına gelirse türkdevs aracılığıyla yardım etmek
tlfonun ısıgı yanıyorsa yapılırdı.yada pc driver istiyorsa.özelden yazsaydın bakardım olmazsa yine gönderirdin.
Hacker-1971' Alıntı:mturk77' Alıntı:Hacker-1971' Alıntı:sana karşı dürüst olacağım telefonumun başına böyle bir şey geldi internetteki tüm çözümlere baktım ama tık yok bundan garantiye yolladım ama bir daha böyle bir sorunla karşılaşırsam yada başkasının başına gelirse türkdevs aracılığıyla yardım etmek
tlfonun ısıgı yanıyorsa yapılırdı.yada pc driver istiyorsa.özelden yazsaydın bakardım olmazsa yine gönderirdin.
çök sağol ama telefonda tepki 0 ne yapsan da olmuyor garantiye yolladığımda telefonda arızalı parça yokmuş sizce sorun ne ?
mturk77' Alıntı:Hacker-1971' Alıntı:mturk77' Alıntı:Hacker-1971' Alıntı:sana karşı dürüst olacağım telefonumun başına böyle bir şey geldi internetteki tüm çözümlere baktım ama tık yok bundan garantiye yolladım ama bir daha böyle bir sorunla karşılaşırsam yada başkasının başına gelirse türkdevs aracılığıyla yardım etmek
çök sağol ama telefonda tepki 0 ne yapsan da olmuyor garantiye yolladığımda telefonda arızalı parça yokmuş sizce sorun ne ?
Arızalı parca yoksa yazılım atıp gönderecekleri zaten