GM E-tab 5 BROM ERROR : S_COM_PORT_OPEN_FAİL Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fmkeskin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fmkeskin

Original poster
Kayıtlı Üye
30 Kas 2015
9
1
GM E-Tab 5 Flash Tools'tan TWRP yüklemeye çalışırken ERROR : S_COM_PORT_OPEN_FAİL hatası verdi. Bunun nedeni ne ve tablete nasıl TWRP yükleyeblirim? Bilen varsa lütfen cevap yazsın?

[img=808x529]http://i.hizliresim.com/6qbBD0.png[/img]

Port hatası diyor başka porttan yada kablodan dene, flash tool u yönetici olarak çalıştır vs.

fmkeskin' Alıntı:
GM E-Tab 5 Flash Tools'tan TWRP yüklemeye çalışırken ERROR : S_COM_PORT_OPEN_FAİL hatası verdi. Bunun nedeni ne ve tablete nasıl TWRP yükleyeblirim? Bilen varsa lütfen cevap yazsın?

[img=808x529]http://i.hizliresim.com/6qbBD0.png[/img]

Driveri kurdugundan emin ol

• Like
Tepkiler: azimmirzaye 78622
Hatanın sebebi Yazılım Yükleme Aracı'ndaki Options>bölümünden CheckSWVer'deki tiki kaldır öyle dene kesin olur.     Bu hataya bende düştüm optionstaki checkswverde işaretli tik var ilk olarak o tiki kaldır sonra (rom yada recovery yüklersen) eğer seç ve sonra Download'a tıkla daha sonra tableti kapalı halde kabloyu bağla olur. Kesin Çözümdür.

KONU KİLİT :locked:

• Like
Tepkiler: azimmirzaye 78622
Hatanın sebebi Yazılım Yükleme Aracı'ndaki Options>bölümünden CheckSWVer'deki tiki kaldır öyle dene kesin olur. Bu hataya bende düştüm optionstaki checkswverde işaretli tik var ilk olarak o tiki kaldır sonra (rom yada recovery yüklersen) eğer seç ve sonra Download'a tıkla daha sonra tableti kapalı halde kabloyu bağla olur. Kesin Çözümdür.

KONU KİLİT :locked:
Ya olmazsa :( indirilsin bi

ChechSWVer ile alakası yok. Bu sorun bende de var. Cihazda farklı bir rom vardı, TWRP 3.0.0.2,4 kuruluydu. Stockrom u kurmaya çalıştım sonra cihaza bir şeyler oldu. Flashtool flashlarken sarı olan %10'da kalıyor ardından şu hatayı veriyor,
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu sorunu çözmeyi başaramadım. Recovery modu açtığımızda da şöyle bir ekran çıkıyor,
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Arkadaslar Aynı Sorunla Dün Aksam karsılastım ve sorunun cozumunu buldum .. tablet kapalıyken bilgisayardan driverleri eksiksiz kurun ve devamında orjınal romu flashlayın sıkıntısız bır sekılde yukleme olucaktır devamında bıldıgınız uzere root ıcın flash toola gırıın ve rootu flashlayın sonrasında twrp 3 ıcın bılgısayardan kopyayı cıhaz hafızasına tıp yukleyın ve cıhazı acın .. yapamayan olursa ınstagram uzerınden ulasabılırsınız :gfbfutbolls