S serberus025 Original poster Kayıtlı Üye 17 Ağu 2024 2 0 29 Cihaz İnfinix hot 12 play 17 Ağu 2024 #1 S.a arkadaşlar infinix hot 12 play cihazım var cihazımı root luyacam ama naptiysam root yapamadim bana yardimci olurmusunuz simdiden teşekkürler.
S.a arkadaşlar infinix hot 12 play cihazım var cihazımı root luyacam ama naptiysam root yapamadim bana yardimci olurmusunuz simdiden teşekkürler.
ReQo Aktif Üye 17 Şub 2024 98 91 Cihaz Samsung Galaxy M31 ROM LineageOS 20 18 Ağu 2024 #2 serberus025' Alıntı: S.a arkadaşlar infinix hot 12 play cihazım var cihazımı root luyacam ama naptiysam root yapamadim bana yardimci olurmusunuz simdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Stock rom kullanıyorsanız romu bulup indirin sonra boot.img dosyasını telefona atın magisk uygulamasından boot.img'yi yamalayın sonra bilgisayardan kurunuz
serberus025' Alıntı: S.a arkadaşlar infinix hot 12 play cihazım var cihazımı root luyacam ama naptiysam root yapamadim bana yardimci olurmusunuz simdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Stock rom kullanıyorsanız romu bulup indirin sonra boot.img dosyasını telefona atın magisk uygulamasından boot.img'yi yamalayın sonra bilgisayardan kurunuz
F Fatihgn7 Kayıtlı Üye 9 Haz 2017 4 0 24 Cihaz Galaxy e5 ROM Stock rom 20 Ağu 2024 #3 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. kullanıyorsanız, dosyayı bulun ve indirin, ardından boot.img dosyasını telefona atın. Magisk uygulamasıyla boot.img'yi yamalayın ve bilgisayarınızdan kurun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. kullanıyorsanız, dosyayı bulun ve indirin, ardından boot.img dosyasını telefona atın. Magisk uygulamasıyla boot.img'yi yamalayın ve bilgisayarınızdan kurun.
ReQo Aktif Üye 17 Şub 2024 98 91 Cihaz Samsung Galaxy M31 ROM LineageOS 20 20 Ağu 2024 #4 Fatihgn7' Alıntı: Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. kullanıyorsanız, dosyayı bulun ve indirin, ardından boot.img dosyasını telefona atın. Magisk uygulamasıyla boot.img'yi yamalayın ve bilgisayarınızdan kurun. Genişletmek için tıkla ... ?
Fatihgn7' Alıntı: Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. kullanıyorsanız, dosyayı bulun ve indirin, ardından boot.img dosyasını telefona atın. Magisk uygulamasıyla boot.img'yi yamalayın ve bilgisayarınızdan kurun. Genişletmek için tıkla ... ?