İos 8 Theme Discovery #Creative®

Creative®

Original poster
Yasaklı Üye
29 Ocak 2015
233
559
30
Herkese Selamun aleykum arkadaşlar :)

Discovery cihazimizin stock romunun temalarını yapmaya devam ediyorum.Ve yine muhtesem bi tema ile karşınızdayım bu seferki temam ios 8 uzerinedir elimden geldiği kadar ios görünümü kazandırdım ozellikle arama ekranı tuşları yani dialer kısmına ağırlık verdim bu kısmı editlerken @Tmp341 e tsekkurlerimi iletiyorum yardımından dolayi.Mms kısmı benzememis diyebilirsiniz ben benzettim saydim :)

Gelelim Ss lere :)

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Temayı beğendiyseniz tesekkur et butonuna basmayi unutmayin :)

oo baya iyi görünüyor. Aslında temalardaki Menü tuşu ikonunu forumun işaretini yapmak lazım :D

çok estetik durur abi.. önümüzdeki günlerde mesaiden ayırabildikçe tema işlerine bakcam bizim ikonu kullanalım hoş durur:)

@okydoky k.b kullanici adindan cikaramadim ama baska bi projem daha olacak olursa orda kullancam ki olacak zaten olmayacak diye birsey yok :)

indirdim ama bir türlü temalarda görünmüyor.theme klasörüne attım olmadı sd kart/theme/zip içine attı gene olmadı

smnk' Alıntı:
indirdim ama bir türlü temalarda görünmüyor.theme klasörüne attım olmadı sd kart/theme/zip içine attı gene olmadı

Sd kart/Theme içine at direk. zip içine atarsan görmez. 

Olusturma tarihi ile cakisan bi tema vardr veya ayni isimde olan vardir o yuzden gormez