L LaMinerva Original poster Kayıtlı Üye 8 Eki 2015 13 0 27 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar Miui rom 5.12.10 kurdum ancak ses sorunu var muzik çalarda ses felan gelmiyor yardımcı olabilecek var mı ?
Arkadaşlar Miui rom 5.12.10 kurdum ancak ses sorunu var muzik çalarda ses felan gelmiyor yardımcı olabilecek var mı ?
E excalabur 27 Ocak 2016 #2 Cvp: Miui ROM Ses sorunu LaMinerva' Alıntı: Arkadaşlar Miui rom 5.12.10 kurdum ancak ses sorunu var muzik çalarda ses felan gelmiyor yardımcı olabilecek var mı ? Genişletmek için tıkla ... Nerden kurdun Miui rom 5.12.10 hangi telefon için
Cvp: Miui ROM Ses sorunu LaMinerva' Alıntı: Arkadaşlar Miui rom 5.12.10 kurdum ancak ses sorunu var muzik çalarda ses felan gelmiyor yardımcı olabilecek var mı ? Genişletmek için tıkla ... Nerden kurdun Miui rom 5.12.10 hangi telefon için
L LaMinerva Original poster Kayıtlı Üye 8 Eki 2015 13 0 27 Ocak 2016 #3 Cvp: Miui ROM Ses sorunu excalabur' Alıntı: LaMinerva' Alıntı: Arkadaşlar Miui rom 5.12.10 kurdum ancak ses sorunu var muzik çalarda ses felan gelmiyor yardımcı olabilecek var mı ? Genişletmek için tıkla ... Nerden kurdun Miui rom 5.12.10 hangi telefon için Genişletmek için tıkla ... Discovery 2 için kurdum başka bi forumdan bulmuştum. Ancak dediğim gibi ses sorunu var.
Cvp: Miui ROM Ses sorunu excalabur' Alıntı: LaMinerva' Alıntı: Arkadaşlar Miui rom 5.12.10 kurdum ancak ses sorunu var muzik çalarda ses felan gelmiyor yardımcı olabilecek var mı ? Genişletmek için tıkla ... Nerden kurdun Miui rom 5.12.10 hangi telefon için Genişletmek için tıkla ... Discovery 2 için kurdum başka bi forumdan bulmuştum. Ancak dediğim gibi ses sorunu var.
S SuperDroid 27 Ocak 2016 #4 Baska forumun romu bizi alakadar etmez Lutfen sorununuzu o forumda soyleyin