E Erdemsayne Original poster Aktif Üye 14 Haz 2015 119 4 16 Ocak 2016 #1 Nerden kapattığımı unttum ama açmak istiyorum nerden açabilir im?
E Erdemsayne Original poster Aktif Üye 14 Haz 2015 119 4 16 Ocak 2016 #3 Bu özellik de güzel ama menü tuşuna uzun basınca acilandan bahsediyorum
E Erdemsayne Original poster Aktif Üye 14 Haz 2015 119 4 18 Ocak 2016 #5 O değil menü tuşuna uzun basınca ekran taranmiyor onu diyorum
Aykt Kayıtlı Üye 6 Eki 2015 28 1 19 Ocak 2016 #6 Erdemsayne' Alıntı: O değil menü tuşuna uzun basınca ekran taranmiyor onu diyorum Genişletmek için tıkla ... Ayarlar/Uygulamalar/ Ayar simgesine dokun / Varsayılan Uygulamalar / Yardım ses girişi var bahsettiğin bu sanırım
Erdemsayne' Alıntı: O değil menü tuşuna uzun basınca ekran taranmiyor onu diyorum Genişletmek için tıkla ... Ayarlar/Uygulamalar/ Ayar simgesine dokun / Varsayılan Uygulamalar / Yardım ses girişi var bahsettiğin bu sanırım
E Erdemsayne Original poster Aktif Üye 14 Haz 2015 119 4 19 Ocak 2016 #7 Aykt' Alıntı: Erdemsayne' Alıntı: O değil menü tuşuna uzun basınca ekran taranmiyor onu diyorum Genişletmek için tıkla ... Ayarlar/Uygulamalar/ Ayar simgesine dokun / Varsayılan Uygulamalar / Yardım ses girişi var bahsettiğin bu sanırım Genişletmek için tıkla ... Sagolun bende hatirladim nerde olduğunu artık hep kullanırım
Aykt' Alıntı: Erdemsayne' Alıntı: O değil menü tuşuna uzun basınca ekran taranmiyor onu diyorum Genişletmek için tıkla ... Ayarlar/Uygulamalar/ Ayar simgesine dokun / Varsayılan Uygulamalar / Yardım ses girişi var bahsettiğin bu sanırım Genişletmek için tıkla ... Sagolun bende hatirladim nerde olduğunu artık hep kullanırım