[Offical]MIUI 9 Default Themes

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur5488
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onur5488

Original poster
Yönetici
19 Mar 2015
1,101
2,477
Cihaz
Redmi Note 9
ROM
Miui 12.5
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Miui 9 la birlikte Gelen temalardır.

Limitless

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Color Fantasy

Cool Black

Kurulum

İlk 3 tema zip dosyasının içerisinde.zip dosyasını klasöre çıkartın sonra Temalar uygulamasından içeri aktar yapın.

Download:

Limitless Mod

Download :

nasıl yapıyoruz acaba tam olarak. bilgim yok

İstediğiniz temayı indirip telefonunuzda herhangi bir yere atın. Daha sonra Miui Tema uygulamasından yüklü temaları gösteren "Offline" kısmına girin. Yüklü temaların altında "İçe Aktar" butonu bulunmakta. İndirdiğiniz dosyayı bulup seçin. İşlem bu kadar.

3. parti kaynaklardan gelen temalar desteklenmemektedir hatası veriyor

Evet. Bu hatayı almamak için "Miui Theme Designer" olarak kendinizi kayıt ettirmeniz gerekli. Yanlış hatırlamıyorsam düzenlenmiş tema uygulaması vardı o da bunu çözebilir.

Evet. Bu hatayı almamak için "Miui Theme Designer" olarak kendinizi kayıt ettirmeniz gerekli. Yanlış hatırlamıyorsam düzenlenmiş tema uygulaması vardı o da bunu çözebilir.
sonuc olarak yükleyemiyorum :/
[doublepost=1501940932,1501940177][/doublepost]
sonuc olarak yükleyemiyorum :/
başardım kayıt olmadan yükledim :D
[doublepost=1501941492][/doublepost]ama bi sıkıntı var temada. bazı uygulamaların simgeleri küçük duruyor diğerlerine göre

• Like
Tepkiler: ReeLperesT
Temaları uygulayabilmek için, play store dan miui theme editör uygulamasını indirin, uygulamaya giriş yapın ve indirdiğiniz mtz uzantılı temayı seçin, değişiklik yapmadan ileri yapın. Tema, temalar uygulamasında çevrimdışı kısmına kaydedilecektir. Sonra temayı uygulayabilirsiniz. Miui theme designer üyeliğiniz olmasada olur.

Designer Olayı artık işe yaramıyor @serkan75 dediği program ile 3. parti MTZ temaları kullanabilirsiniz .

Son düzenleme:
Hocam bunu uyguladığımızda bildirim barı şekli öyle olcak değil mi?