[PORT]Etab5 MysticOS V7 by TAB5 TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RomMaster
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
R

RomMaster

Original poster
Merhaba arkadaşlar.​
Yeni kurulan TAB5 team olarak ilk romumuz.​
Neyse uzatmadan roma geçelin.​
Özellikler
Ses geliştirmeleri (Viper4android ve audio fx)
Dynamic system bar
Battery styles
Heads up notifications
Ve kurcaladıkça bulacağınız yüzlerce özelleştirme..

Hatalar:
Ayarlardan tarih ve saat için olan zaman dilimini İstanbul olarak ayarlayın.Ben unutmuşum onu.
Root için de reboot diyince gelen ekrandan swipe to install yapın.

Kurulum:

Wipe data
İnstall zip
Reboot

İndirme linkleri:

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Ekran Görüntüleri:

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

[font='Open Sans', sans-serif]____________________________________

Cihaz: Etab5
Chipset: 8392
Geliştirici: Tab5 TEAM,RomMaster
ROM: MysticOS V7
Teşekkürler: ( @"ByEgeLi"  @"Dr.Techno™" @"Celuk" ) Tab5 TEAM
@"AloneMan"  @"SuperDroid"  @"Frozen"  @"TheHeroeS"  @"Asderdd"  @"Creative®"  @"Captain" @"SpeedlinE™" [/font]

RE: [PORT]Etab5 MysticOS by TAB5 TEAM

Teşekkürler.Pusat Fap iyiymiş hayırdır onun şarjı falan mı bitmiyor.Tablet ölümsüz mü oluyor?

Cvp: RE: [PORT]Etab5 MysticOS by TAB5 TEAM

ByEgeLi' Alıntı:
Teşekkürler.Pusat Fap iyiymiş hayırdır onun şarjı falan mı bitmiyor.Tablet ölümsüz mü oluyor?

Kurşun geçirmez oluyor :p

ninjassasin45' Alıntı:
ByEgeLi' Alıntı:

Pussy fap cm benziyor biraz...

Eğer edit bir rom yapacak olursam sırf senin için adını Pusat Fap koyacam.

RE: [PORT]Etab5 MysticOS by TAB5 TEAM

Romun hakkında bölümünü atın da romu daha önce kim portamis belli olsun

EypCnn' Alıntı:

İlk portladiniz demek.Napayım.Sizden mi çaldım romu? Kendim portladım.

EypCnn' Alıntı:

Raj Shekhar dan bizzat izin alındı haberin olsun :)

Bu Trapress te bizimle uğraşııııııııır durur, boşverin bunları. Elime tablet geçse de şunlardan önce bir Miui portlasam :).

Eline sağlık furkan, on numara olmuş :)

Cvp: RE: [PORT]Etab5 MysticOS V7 by TAB5 TEAM

ttbpccorporation' Alıntı:
Bu Trapress te bizimle uğraşııııııııır durur, boşverin bunları. Elime tablet geçse de şunlardan önce bir Miui portlasam :).

Keske demek kadar kolay olsa iki gün uğraştım.

Sanki bana Samsung galaxy note 5 ROM portlayacak ilk başta trapressden bin ders alın ardından gel kernel portla daha sonra miui portlayabilirsin

EypCnn' Alıntı:

Sanki bana Samsung galaxy note 5 ROM portlayacak ilk başta trapressden bin ders alın ardından gel kernel  portla daha sonra miui portlayabilirsin

Kernel portlamak çok mu zor sanıyorsun kardeşim. İki saniyelik olay.Madem çok biliyonuz.Portlayın.

EypCnn' Alıntı:
Sanki bana Samsung galaxy note 5 ROM portlayacak ilk başta trapressden bin ders alın ardından gel kernel  portla daha sonra miui portlayabilirsin

Basit canım :)

Eline sağlık knk ::troll1: Tab5 Teamda biz de var mıyız :D