M mehmetakifibis Aktif Üye 29 Ocak 2016 167 9 22 Şub 2016 #23 Cvp: RE: [PORT] HDC LGG3 Rom by RomMaster fndksait' Alıntı: android sürümü kaç kardeşim ? Genişletmek için tıkla ... 4.4.2
Cvp: RE: [PORT] HDC LGG3 Rom by RomMaster fndksait' Alıntı: android sürümü kaç kardeşim ? Genişletmek için tıkla ... 4.4.2
U Uğur Poyraz Kayıtlı Üye 29 Şub 2016 2 0 1 Mar 2016 #24 Cvp: [PORT] HDC LGG3 Rom by RomMaster Arkadaşlar bu romu yükledim ekran da android durdu falan dio napmam lazım
Cvp: [PORT] HDC LGG3 Rom by RomMaster Arkadaşlar bu romu yükledim ekran da android durdu falan dio napmam lazım
M mdxy81 Yasaklı Üye 18 Şub 2016 32 4 2 Mar 2016 #25 Cvp: [PORT] HDC LGG3 Rom by RomMaster RomMaster' Alıntı: TheNexus' Alıntı: Neden şu Tab 5 rom resimlerinin hepsine yaprak resmini koyuyorsunuz(arkaplana) Genişletmek için tıkla ... Biz koymuyoruz portlayınca o geliyor ben de daha çözemedim Genişletmek için tıkla ... ROM portlarken eğer 5 dk ayırıp framework res editlerseniz oraya istediğiniz resmi koyarsınız. EypCnn
Cvp: [PORT] HDC LGG3 Rom by RomMaster RomMaster' Alıntı: TheNexus' Alıntı: Neden şu Tab 5 rom resimlerinin hepsine yaprak resmini koyuyorsunuz(arkaplana) Genişletmek için tıkla ... Biz koymuyoruz portlayınca o geliyor ben de daha çözemedim Genişletmek için tıkla ... ROM portlarken eğer 5 dk ayırıp framework res editlerseniz oraya istediğiniz resmi koyarsınız. EypCnn
M mehmetakifibis Aktif Üye 29 Ocak 2016 167 9 5 Mar 2016 #26 Cvp: [PORT] HDC LGG3 Rom by RomMaster mdxy81' Alıntı: RomMaster' Alıntı: TheNexus' Alıntı: Neden şu Tab 5 rom resimlerinin hepsine yaprak resmini koyuyorsunuz(arkaplana) Genişletmek için tıkla ... Biz koymuyoruz portlayınca o geliyor ben de daha çözemedim Genişletmek için tıkla ... ROM portlarken eğer 5 dk ayırıp framework res editlerseniz oraya istediğiniz resmi koyarsınız. EypCnn Genişletmek için tıkla ... OooO!!
Cvp: [PORT] HDC LGG3 Rom by RomMaster mdxy81' Alıntı: RomMaster' Alıntı: TheNexus' Alıntı: Neden şu Tab 5 rom resimlerinin hepsine yaprak resmini koyuyorsunuz(arkaplana) Genişletmek için tıkla ... Biz koymuyoruz portlayınca o geliyor ben de daha çözemedim Genişletmek için tıkla ... ROM portlarken eğer 5 dk ayırıp framework res editlerseniz oraya istediğiniz resmi koyarsınız. EypCnn Genişletmek için tıkla ... OooO!!