S
SmiLeToLiFe
Original poster
Merhaba arkadaşlar,
Redmi Note 2 Helio X10 cihazından portladığım gerçek 5.0 Lolipop tabanlı Miui V7 yi sizlerle paylaşıyorum
Bir iki tane ufak hatası olmasıyla beraber günlük kullanıma engel hiçbir sorunu yoktur

Link: https://yadi.sk/d/Izvw6ccljD6aM
Özellikler:
- Romdan gereksiz tüm uygulamalar çıkarıldı
- Google uygulamaları eklendi
- TWRP ile kurulabilir şeklinde zip haline getirdim
- Gerçek Lolipop tur. Elle falan yazmadım. Bazıları yazıyormuş :sigaraiciyor:
- Çoklu dil desteği vardır
- Logo değiştirildi- İkonlara dokunulmadı. Kendi orjinal ikonlarıdır.
- Kernel de root ve ADBD desteği vardır
- Rom rootludur ve busybox destekler
- Romun bazı şeyleri ayarlı gelmektedir
- Galeride kasma yoktur
Hatalar:
- Ekolayzır ve ses ayarları çalışmamaktadır
- MiuiVideo ile video izleyemezsiniz. Görüntü donar fakat ses devam eder. MxPlayer kullanın

- Kamera video kaydetmiyor. Başka bir kamera uygulaması ile video çekmek isterseniz çekebilirsiniz
- Kameradan galeriye geçiş yapılamamaktadır (Türkçe dilden kaynaklı).
- Dil Türkçe seçiliyken temalar gelmemektedir. Tema indirebilmek için dili İngilizceye almanız gerekmektedir. Daha sonra Türkçe'ye tekrar alabilirsiniz.
Ekran Görüntüleri:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.