S souar21 Original poster Kayıtlı Üye 26 Kas 2015 8 0 11 Ara 2015 #1 öncelkle herkeze s.a benim sorum şu: bu e tab 5 lere en uygun,güzel rom hangisi ve nasıl atılır açıklarsanız sevinirm.
öncelkle herkeze s.a benim sorum şu: bu e tab 5 lere en uygun,güzel rom hangisi ve nasıl atılır açıklarsanız sevinirm.
B bertu1907 Kayıtlı Üye 24 Kas 2015 32 3 12 Ara 2015 #2 souar21' Alıntı: öncelkle herkeze s.a benim sorum şu: bu e tab 5 lere en uygun,güzel rom hangisi ve nasıl atılır açıklarsanız sevinirm. Genişletmek için tıkla ... 500. Konu olmuştur heralde anlamıyor musunuz? Şu anlık tabiri caiz ise "ADAM GIBI ROM" YOK. Yakında gelecek deniliyor gelirse konu açılır zaten.
souar21' Alıntı: öncelkle herkeze s.a benim sorum şu: bu e tab 5 lere en uygun,güzel rom hangisi ve nasıl atılır açıklarsanız sevinirm. Genişletmek için tıkla ... 500. Konu olmuştur heralde anlamıyor musunuz? Şu anlık tabiri caiz ise "ADAM GIBI ROM" YOK. Yakında gelecek deniliyor gelirse konu açılır zaten.
S souar21 Original poster Kayıtlı Üye 26 Kas 2015 8 0 12 Ara 2015 #4 bertu1907' Alıntı: souar21' Alıntı: öncelkle herkeze s.a benim sorum şu: bu e tab 5 lere en uygun,güzel rom hangisi ve nasıl atılır açıklarsanız sevinirm. Genişletmek için tıkla ... 500. Konu olmuştur heralde anlamıyor musunuz? Şu anlık tabiri caiz ise "ADAM GIBI ROM" YOK. Yakında gelecek deniliyor gelirse konu açılır zaten. Genişletmek için tıkla ... Ok saol Incredible™' Alıntı: Sabredin sürprizli romlarla geliyorum Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz.
bertu1907' Alıntı: souar21' Alıntı: öncelkle herkeze s.a benim sorum şu: bu e tab 5 lere en uygun,güzel rom hangisi ve nasıl atılır açıklarsanız sevinirm. Genişletmek için tıkla ... 500. Konu olmuştur heralde anlamıyor musunuz? Şu anlık tabiri caiz ise "ADAM GIBI ROM" YOK. Yakında gelecek deniliyor gelirse konu açılır zaten. Genişletmek için tıkla ... Ok saol Incredible™' Alıntı: Sabredin sürprizli romlarla geliyorum Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz.